Redactia.ro
Home » TV » Șerban Huidu, infectat cu noul coronavirus. Ce a declarat prezentatorul TV

Șerban Huidu, infectat cu noul coronavirus. Ce a declarat prezentatorul TV

Șerban Huidu, prezentatorul TV, a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus. Gestul incredibil pe care l-a făcut prezentatorul după ce s-a infectat.

 

„Au trecut două săptămâni și…”

Șerban Huidu se numără printre vedetele care s-au infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul a confirmat informația în cadrul emisiunii de la Prima TV pe care o prezintă de mai bine de 20 de ani, „Cronica Cârcotașilor”. În cadrul emisiunii a fost prezentat un reportaj cu Șerban Huidu, în care anunța că a fost diagnosticat cu COVID-19.

Prezentatorul s-a izolat la domiciliu pentru două săptămâni în momentul în care a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Mai mult, după ce s-a vindecat, celebrul „cârcotaș” a decis să meargă la un centru de transfuzie, unde a și donat plasmă pentru bolnavii de coronavirus.

„Da, am avut COVID. Și acum au trecut două săptămâni și am venit să donez sânge”, a declarat prezentatorul de la Prima TV.

 

Mai mulți artiști confirmați cu COVID după filmările pentru Revelion

Mai mulți artiști s-au îmbolnăvit de coronavirus după ce au participat la filmările de Revelion, la mai multe televiziuni din țară.

Mai mulți interpreți de muzică populară au fost confirmați cu COVID-19. Printre aceștia se numărăr și Nicu Paleru, Steliana Sima, Maria Ghinea și un fost membru al trupei Haiducii, Marian. Artiștii au participat în cadrul fimărilor de Revelion la mai multe televiziuni din țară. Deși mulți s-au testat înainte de participarea la filmări, aceștia au recunoscut că nu s-a ținut cont de măsurile de distanțare socială.

Maria Ghinea a mărturisit că se testase cu câteva zile înainte de apariția simptomelor, iar testul ar fi ieșit negativ, motiv pentru care a decis să meargă să filmeze pentru mai multe televiziuni. Interpreta a aflat abia apoi că este infectată cu noul coronavirus.

”Eu m-am simțit rău miercuri noaptea, m-am dus la spital și mi-am făcut un test la Ploiești, care a ieșit negativ. Joi am mers la filmări, am filmat și Crăciunul și Revelionul la F…, eu nu știu cum evoluează virusul, am înțeles că între 5 și 8 zile, nu pot să-mi dau seama. Am fost la multe filmări, nu pot să condamn pe nimeni că am luat de undeva, a fost nenorocul meu și mulțumesc lui Dumnezeu că scap. Eu le-am spus celor de la DSP cu cine am fost în perioada asta, colega mea Ileana Lăceanu este izolată dar și Ilie Dura”, a declarat Maria Ghinea pentru starpopular.ro.

Și fostul membru al trupei Haiducii, Marian Haiducu a fost confirmat cu noul coronavirus. Interpretul a povestit momentele prin care a trecut și cum anume a gestionat întreaga situație.

”Încep să-mi revin, am avut și stări nasoale: m-au durut foarte tare picioarele, niște dureri ciudate pe care nu le-am mai avut niciodată și stări subfebrile. Am fost mult pe la sala de antrenament, unde nu stai cu mască. Am fost și la emisiuni pentru sărbători, dar n-aș putea să spun că am luat dintr-un loc anume. Am auzit că au fost foarte mulți infectați cu COVID-19. (…) După ce am văzut testul pozitiv, m-am izolat în casă și am luat vitamine, fără azitrox”, a declarat acesta pentru starpopular.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: