Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil lovește din nou. Prezentatorul Tv a arătat cât este de dotat

Dani Oțil lovește din nou. Prezentatorul Tv a arătat cât este de dotat

GALERIE FOTO (3) Dani Oțil lovește din nou

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune, remarcându-se prin momentele umoristice de care dă dovadă ori de câte ori apare. Pe vremea când trăia o poveste de dragoste alături de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a șocat când a apărut la un eveniment cu un impreu pe blugii pe care îi purta.

Dani Oțil lovește din nou. Prezentatorul Tv a arătat cât este de dotat

Dani Oțil știe să scape basma curată ori de câte ori este prins la colț. În urmă cu câțiva ani a șocat întreg publicul, după ce și-a făcut apariția la Festoivalului Dakino, la braț cu Mihaela Rădulescu, iubita sa la vremea aceea. Dani a venit îmbrăcat cu o pereche de blugi care avea un imprimeu șocant de pe șliț. Acest lucru a reușit să atragă atenția mai mult decât corpul Mihaelei Rădulescu. Ei bine, se pare că prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani îi place să-și șocheze fanii. Recent, iubitul Gabrielei Prisicariu a postat o fotografie pe rețelele de socializare din vacanță, în care apare îmbrăcat într-o pijama verzuie, cu Piticul Morocănos din Albă ca Zapăda, imprimat pe bluză. Omul de televiziune a reușit să creeze o mare intrigă pe grupurile de femei, acolo unde s-a dezbătut subiectul despre cât de dotat e Dani Oțil. Majoritatea nu au ținut cont de pijamale, iar pantalonii strâmți au stârnit reacții șocante.

Evident, Dani a aflat de această discuție între femei, și a postat un colaj în care apare alături de fotbalistul argentinian Lionel Messi, îmbrăcat în aceeași pijama. „Mulțumesc grupului de FB «nu mai port» pentru susținere. Înțeleg că s-a dezbătut grav pe seama unei cute„, a scris Dani. La scurt timp, comentariile internauților nu au întârziat să apară. „«Cuta» aia te-a făcut celebru si când ai avut blugii aia, la braț cu Raduleasca”, i-a mai scris o admiratoare. „De când cu această «cută»” ți-ai mai adăugat încă 20.000 de fane”, „Până la urmă aveai sau nu telecomanda în buzunar?„, au fost doar câteva dintre cele mai haioase comentarii. Lionel Messi s-a fotografiat în aceeași pijama în anul 2015, aceasta fiind un cadoi ironic de la colegul Luis Suarez.

Dani Oțil a avut o relație cu Mihaela Rădulescu

Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a fost una dintre cele mai savuroase din showbiz-ul românesc. Povestea de dragoste dintre ei a ținut 6 ani de zile, dar s-a terminat. Prezentatorul Tv a vorbit la un moment dat despre relația pe care a avut-o cu Mihaela. Acesta a spus că s-u cunoscut personal pe 2 iulie 2008, când vedeta a venit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a vorbit despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights”, pe care ea l-a regizat. Ei bine, de aici și până la o povestea de dragoste, nu a mai fost decât un pas. „Recunosc ca am inceput relatia inainte ca Mihaela sa divorteze. Dar ea a fost cea care a facut primii 50 de pasi ca sa fim impreuna. Pot spune ca Mihaela a vaslit in barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a mai spus Dani Otil. Mai mult, vedeta a spus că pasiunea care i-a unit a fost cea pentru motoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: