Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a despărțit Mihaela Rădulescu de Dani Oțil. Adevăratul motiv al rupturii dintre ei

De ce s-a despărțit Mihaela Rădulescu de Dani Oțil. Adevăratul motiv al rupturii dintre ei

De ce s-a despărțit Mihaela Rădulescu de Dani Oțil

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au trăit în urmă cu câțiva ani o puternică poveste de dragoste. Cei doi au fost foarte discreți pe tot parcursul relației, dar la un moment dat prezentatorul Tv a dat câteva detalii despre relația lor amoroasă.

De ce s-a despărțit Mihaela Rădulescu de Dani Oțil. Adevăratul motiv al rupturii dintre ei

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au avut o relație amoroasă în urmă cu câțiva ani. Se pare că relația s-a sfârșit, după ceva timp, dar nimeni nu știa motivul. La un moment dat, invitat în emisiunea Dianei Munteanu, Dani a povestit cum s-au îndrăgostit cei doi și cine a făcut primul pas.

Recunosc ca am inceput relatia inainte ca Mihaela sa divorteze. Dar ea a fost cea care a facut primii 50 de pasi ca sa fim impreuna. Pot spune ca Mihaela a vaslit in barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a spus Dani Otil. Cei doi s-au cunoscut personal, pe data de 2 iulie 2008, când Mihaela a fost invitată în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a vorbit despre spectacolul pirotehnic „Bucharest Golden Nights”, pe care ea l-a regizat.

De ce s-au despărțit cei doi?

Ei bine, după ce s-a aflat că relația dinte ei doi nu mai există, mulți s-au întrebat care a fost motivul despărțirii. Dani Oțil a vorbit despre lucrurile intime din interiorul relației cu Mihaela Rădulescu. Acesta a spus că vedeta îl cicălea câteodată, mai ales atunci când pleca de acasă.

Conform acestuia, Mihaela îi trimite multe mesaje când era plecat de acasă, iar în majoritate era acuzat dacă își petrece timpul cu altcineva. ”Îți face mai bine aia decât mine” și ”Sper că e mai urâtă decât mine, așa am văzut că se întâmplă în filme” , a dar exemple Dani Oțil. Cu toate astea, cei doi s-au mai întâlnit după despărțire, în cadrul emisiunii pe care Dani o prezintă în fiecare dimineață, alături de colegul său, Răzvan Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: