Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Dani Oțil: ”Mă bucură fericirea oricui”

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Dani Oțil: ”Mă bucură fericirea oricui”

GALERIE FOTO (2)Mihaela Radulescu si Dani Otil

Mihaela Rădulescu nu mai formează de mulți ani un cuplu cu Dani Oțil, dar spune că se bucură pentru relația pe care prezentatorul de la Antena 1 o are cu actuala parteneră. ”Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață”, a declarat prezentatoarea ”Ferma” într-un interviu.

Mihaela Rădulescu se bucură pentru Dani Oțil

Mihaela Rădulescu se bucură pentru relația pe care fostul ei partener, Dani Oțil o are în prezent cu Gabriela Prisăcariu .Într-un interviu recent, prezentatoarea ”Ferma” a precizat că nu este adepta gândirii că un bărbat nu poate găsi o femeie mai bună decât cea anterioră, ci mai potrivită.

Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a declarat ea pentru viva.ro.

De la Monaco, Mihaela Radulescu explica motivele pentru care s-a

Mihaela Rădulesucu, despre relația cu Felix Baumgartner

Sătulă de speculații, Mihaela Rădulescu a decis să le răspundă curioșilor în legătură cu ceea ce îi macină de ceva vreme.

”Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a mai declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil s-au despărțit în 2014

Șase ani au stat împreună cei doi.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, se arată în mesajul postat pe Facebook de Dani Oțil, de la acea vreme De asemenea, Dani Oţil îi mulţumeşte Mihaelei Rădulescu, pe care o numeşte „doamna mea“, pentru „cei mai frumoşi ani“ petrecuţi împreună şi pentru că „l-a făcut alt om“, declarându-se fericit pentru noua relaţie pe care aceasta o are cu paraşutistul austriac.

În luna octombrie 2014, Mihaela Rădulescu realizat un interviu cu austriacul Felix Baumgartner (45 de ani), paraşutistul care a sărit din stratosferă, stabilind recordul mondial de viteză în coborâre liberă. Agenţia foto Getty Images a publicat o serie de fotografii cu vedeta română în care este descrisă ca fiind „presupusa iubită“ a lui Baumgartner. La scurt timp după ce informaţia a fost preluată de presa română, Rădulescu a scris un mesaj cu substrat pe Facebook şi a confirmat despărţirea de Dani Oţil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: