Redactia.ro
Home » Monden » S-a zvonit că s-au separat, dar acum adevărul a ieșit la iveală! Ce se întâmplă cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

S-a zvonit că s-au separat, dar acum adevărul a ieșit la iveală! Ce se întâmplă cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație la distanță. Aparițiile împreună au fost tot mai rare în ultima perioadă, motiv pentru care s-a speculat că s-ar fi despărțit. Iubitul divei a spus adevărul despre legătura dintre cei doi. 

 

Ce spune parașutistul despre relația cu Mihaela Rădulescu

 

Felix Baumgartner pune punct speculațiilor potrivit cărora el și Mihaela s-ar fi despărțit. Cei doi au o relație la distanță, având în vedere proiectele în care este implicată Mihaela din România.  Asta nu înseamnă, însă, că filmările la Ferma implică și despărțirea de partener.

Contrar speculațiilor, cei doi par să se înțeleagă mai bine ca niciodată. Parașutistul o apreciază pe divă și are numai cuvinte de laudă la dresa ei.

Mai mult, parașutistul a postat pe Instagram o imagine cu coperta VIVA! de octombrie, a cărei protagonistă este Mihaela Rădulescu. ,,Check out my girl! A queen în every aspect! (Priviți-o pe iubita mea! O regină în toate aspectele)”, a scris Felix Baumgartner pe coperta VIVA! de octombrie.

Ce spune Mihaela despre relația cu Felix

 

Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația cu Felix Baumgartner în noul număr Viva de octombrie.

Pe divă nu o interesează speculațiile și gura lumii, după cum mărturisește.  “Orice  relație  neconvențională,  mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult. Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie.”

Deși viața Mihaelei Rădulescua  fost una controersată, diva dorește să țină departe de ochii publicului viața privată din ultimul timp. „Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine”, a declarat prezentatoarea emisiunii de la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: