Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu a pus ochii pe un bărbat însurat: „Cel mai mare defect al lui e verigheta”

Mihaela Rădulescu a pus ochii pe un bărbat însurat: „Cel mai mare defect al lui e verigheta”

Mihaela Rădulescu

Anisia Gafton, prima eliminată din emisiunea ”Ferma” de la PROTV a dezvăluit unele lucruri din cadrul renumitului show. Actrița de stand-up comedy a precizat că toate concurentele erau atrase de  fizicul lui Andrei Stoica. Și nu doar acestea, ci și prezentatoarea, Mihaela Rădulescu.

Andrei Stoica, ispita Mihaelei Rădulescu

Concurentul Andrei Stoica a atras toate privirile concurentelor de la noul sezon Ferma de la PROTV. Fizicul său a atras-o chiar și pe prezentatoarea show-ului, Mihaela Rădulescu, a mărturisit Anisia Gafton. Ironică, actrița a precizat că defectul major al lui Andrei Stoica este verigheta.

“Mihaela Rădulescu este senzațională, este frumoasă și foarte amuzantă. Și Mihaelei îi plăcea de Andrei Stoica. Cel mai mare defect al lui era verigheta”, a povestit Anisia Gafton la Pro TV.

Andrei Stoica, posibil câștigător al Ferma

Mai mult, ea crede că Andrei Stoica va câștiga noul sezon al emisiunii de la Protv.

“E un bărbat de caracter, puternic și fizic, și psihic. Eu cred că el va câștiga”, a mărturisit Anisia Gafton.

Mihaela Rădulescu, dată de gol de Anisia Gafton. “Îi plăcea de el. Cel mai mare defect al lui era verigheta”

Cine este Andrei Stoica

Andrei Stoica este campion mondial la superkombat și cel mai atrăgător concurent din reality show-ul Ferma, difuzat de Pro Tv și prezentat de Mihaela Rădulescu. Sportivul are un fizic de invidiat și în trecut a participat și la Exatlon, o producție a Kanal D, dar atunci a părăsit destul de devreme concursul.

Și atunci ca și acum a fost coleg de show cu Anda Adam și de aici doar un pas până la multe speculații legate de o relație între cei doi. Artista a infirmat, însă toate zvonurile și a explicat că pe ea și pe Andrei Stoica îi leagă o frumoasă legătură de prietenie.

Ce spune Anda Adam despre relația cu Andrei Stoica

„Noi eram prieteni dinainte de plecarea în Exatlon. Am plecat acolo cunoscându-ne, exact ca și în Ferma. Cred că atunci a fost o strategie de PR, dacă mă întrebi pe mine. Și în Ferma ai situații în care nu ai de ales: spre exemplu, când am fost legați de mână, eu am fost legată de Cezar Ouatu și am dormit cu el în pat.

Este un reality show și ești filmat de atât de multe camere, inclusiv noaptea, cu infraroșu. Așa că nu cred că cineva ar putea crede că se întâmplă ceva noaptea, totul putând fi observat. Și în Ferma s-a întâmplat să dormim câte 3 într-un pat deoarece nu ne ajungeau paturile. Sunt niște detalii ca într-o tabără, dacă mă întrebi pe mine. Din punctul meu de vedere, eu sunt foarte relaxată cu subiectul: nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat.

Inclusiv în Ferma, cei mai mulți avem familii acasă; probabil la cei care sunt singuri, dacă se plac și există un flirt, poate apărea ceva. Noi, ceilalți, ne ajutăm cu orice este nevoie și este o relație de prietenie-frăție combinată cu faptul că înțelegi că ești într-o competiție.

Cu atât mai mult, în Ferma, când fac parte dintr-o echipă cu un prieten bun, cum suntem eu și Bogdan Stoica, este cu atât mai bine să tragi pentru echipă și să faci să le fie bine tuturor”, a declarat Anda Adam pentru VIVA, care a mărturisit că are o relație foarte bună și cu soția lui sportivului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: