Redactia.ro
Home » TV » Unde locuieşte Mihaela Rădulescu pe timpul filmărilor de la Ferma? Diva de la Monaco a uitat complet de viaţa de lux

Unde locuieşte Mihaela Rădulescu pe timpul filmărilor de la Ferma? Diva de la Monaco a uitat complet de viaţa de lux

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea de la emisiunea „Ferma” de la Pro TV a dezvăluit unde stă, de fapt, pe timpul filmărilor pentru acest show de televiziune. Chiar dacă are pregătit un apartament doar pentru ea la un hotel de lux din Capitală, vedeta preferă să locuiască altundeva. Iată cum stă Mihaela Rădulescu în timpul filmărilor de la „Ferma”!

Unde stă Mihalela Rădulescu când filmează pentru „Ferma” de la Pro TV

Mihaela Rădulescu prezintă emisiunea „Ferma” de la Pro TV de două sezoane, dar abia acum s-a aflat unde locuiește, de fapt, vedeta atunci când termină filmările. Aceasta a povestit că are pregătită o cameră de hotel luxoasă, dar preferă să stea…în rulotă! Astfel, vedeta a explicat că drumul până la hotel durează două ore dus-întors, așa că preferă să stea în rulotă decât să piardă acest timp.

 „Comparativ cu concurenții, trăiesc vis. Dacă nu m-aș compara cu concurenții, sigur că aș putea începe să mă plâng și să fac o listă de lucruri care îmi lipsesc sau nu-mi plac mie. Eu trăiesc la rulotă, pentru că este o opțiune personală. Am un apartament mare la hotel, în București, pe care mi l-a luat PRO TV-ul, dar este departe. Ar trebui să fac în fiecare zi o oră dus și o oră întors. Două ore pe drum îmi mănâncă viața. Prefer să le petrec dormind în plus decât să stau două ore într-o mașină”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Care este programul Mihaelei Rădulescu înainte de „Ferma”

Prezentatoarea emisiunii a spus că acum are o rutină simplă, înainte de fiecare filmare: mânâncă, face sport și apoi merge pe platoul de filmare.

„Nu am mai fost de o săptămână la hotel. La început mă mai duceam, mă duceam cam o dată la două-trei zile. Sunt aici… mă trezesc, fac sport, mănânc și mă duc la filmare. Termin noaptea filmarea… mă demachiez și mă bag în pat. Nu mai pierd ore în șir pe drumuri”, a spus Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: