Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub la „Ferma”. Cum i-a dat vestea Andreei Bălan

George Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub la „Ferma”. Cum i-a dat vestea Andreei Bălan

GALERIE FOTO (3) George Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub la „Ferma”

George Burcea și Viviana Sposub nu se mai feresc! Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor și au decis să-și arate iubirea. Actorul și asistenta Tv au fost văzuți în public, în timp ce se sărutau.

George Burcea s-a cuplat cu Viviana Sposub la „Ferma”

George Burcea, în vârstă de 32 de ani a decis să-și refacă viața după ce câsnicia cu Andreea Bălan a fost un adevărat eșec. Concurent în emisiunea Ferma 2020, actorul a cunoscut-o pe fosta asistenta Tv de la Vorbește lumea, de care s-a îndrăgostit.

În timpul emisiunii cei doi au împărțit și un sărut, fiind provocați de regulile show-ului.Deși, conform Cancan.ro, cei doi nu ar avea voie să se afișeze împreună, aceștia au încălcat orice regulă fără să stea pe gânduri. George și Viviana au fost surprinși în gara din Constanța, în ipostaze tandre.

Vedetele aveau bagaje, semn că au fost într-o vacanță pe litoral. Până la difuzarea ultimului episod din emisiunea Ferma, cei doi nu au voie să se afișeze împreună. Din câte se pare, producătorii reality show-ului ar intenționa să vină cu informații noi despre povestea de dragoste a celor doi.

George Burcea, despre Viviana

Viviana Sposub, din echipa sătenilor din Ferma 2020, a fost eliminată împreună cu Octavian Ciovică. Asistenta Tv i-a lăsat mască pe colegii săi, în felul în care și-a luat rămas bun de la George Burcea.

Aceasta nu a ezitat să-și arate sentimentele, așa că l-a sărutat pe buze pe actor și i-a oferit o îmbrățișare călduroasă. „Când mi-am dat seama că o să plec mi-au revenit în cap toate amintirile și am vrut să rămân cu o amintire și mai frumoasă. Asta am simțit, asta am făcut și probabil și el a simțit la fel și asta s-a întâmplat”, a mărturisit Viviana Sposub.

În urma plecării Vivianei, George a declarat că îi place foarte mult de șatenă. Totodată, actorul a subliniat faptul că își va rezolva problemele cu fosta sa soție, după care se va axa pe relația dintre el și Viviana.

“Îmi place foarte mult Viviana, dar, cum v-am spus și la începutul Fermei: eu mai am niște chestii de rezovat acasă, așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău și mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte și, după aceea să vedem dacă se poate naște ceva frumos, de ce nu? Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îți bați joc. Viviana este o fată pe care este nevoie să o iubești și să o protejezi și să ai nevoie… și să… să o aperi, știi?!”., a spus George Burcea.

În timp ce fostul ei soț s-a cuplat cu focoasa prezentatoare, Andreea Bălan, trăiește și ea o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cei doi se pare că nu se mai ascund, fiind surprinși în ultima perioadă împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: