Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea a spus adevărul. Care a fost motivul despărțirii de Andreea Bălan

George Burcea a spus adevărul. Care a fost motivul despărțirii de Andreea Bălan

George Burcea a spus adevărul

George Burcea s-a decis să dea cărțile pe față și să nu mai ascundă absolut nimic. Actorul, concurent la emisiunea Ferma 2020, a hotărât să pună capăt tuturor zvonurilor care au apărut în mass media despre el și fosta lui soție, Andreea Bălan. Actorul a dezvăluit care au fost adevăratele motive care au dus la despărțirea cuplului.

George Burcea a spus adevărul. Care a fost motivul despărțirii de Andreea Bălan

George Burcea a vorbit, în emisiunea Ferma 2020 despre relația dintre el și Andreea Bălan și care au fost adevăratele motive care au dus divorț. Potrivit acestuia, faptul că artista era indiferentă vizavi de el și că nu a ținut cont de visul lui,  l-au determinat pe George să renunțe la căsnicia cu aceasta.

Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o, a spus George.

Ce părere are George despre Andreea

Cu toate că divorțul dintre cei doi a produs multe conflicte, actorul a declarat că nu o urăște pe fosta sa soție, ba mai mult, acesta a menționat că o respectă.

In plus, George îi mulțumește Andreei pentru cele două minuni din viața lor și că, va rămâne în sufletul lui pentru totdeauna. „Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan”, a continuat George Burcea. Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, Ella și Clara. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2019 și au divorțat câteva luni mai târziu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: