Redactia.ro
Home » Știri » George Burcea, declarații fără perdea după divorț: „Cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani”

George Burcea, declarații fără perdea după divorț: „Cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani”

George Burcea

George Burcea a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Andreea Bălan și a dat mai multe detalii care până acum nu erau cunoscute. Mai mult, actorul a acuzat-o pe artistă că încearcă să întârzie procesul divorțului pentru a capta mai multă atenție din partea publicului.

George Burcea o acuză pe Andreea Bălan că prelungește divorțul

Actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan a vorbit pentru prima dată despre divorțul de cea care i-a fost alături timp de aproape trei ani. Astfel, el a explicat faptul că de la începutul anului ei sunt separați, pentru că lucrurile nu mergeau deloc bine între ei.

„La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe”, a mărturisit George Burcea, într-un interviu pentru Ok Magazine.

Fostul soț al Andreei Bălan a acuzat-o pe artistă că încearcă să prelungească procesul de divorț, pentru că se bucură de atenția oferită de presă pe marginea acestui subiect. Mai mult, el a spus că nu mai are respect pentru Andreea Bălan și a menționat și că în momentul în care i-a spus că vrea să divorțeze, l-a amenințat că îl va distruge.

George Burcea: „S-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan”

„Şi cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez”, a mai spus George Burcea.

George Burcea are planuri mari pentru viitorul său pentru că vrea să se concentreze pe carieră și să scoată o carte.

„Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos, să joc în cât mai multe proiecte, să-mi scot această carte şi să produc un film bazat pe ea”, a povestit actorul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: