Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea nu se mai abține. Actorul vorbește despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint

George Burcea nu se mai abține. Actorul vorbește despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint

George Burcea, despre relatia Andreei cu Tiberiu Argint

George Burcea continuă să lanseze dezvăluiri șocante legate de fosta sa soție. De această dată a vorbit și despre noul iubit al Andreei Bălan. De asemenea, actorul susține că artista a vrut să-i creeze o imagine rău famată în fața publicului.

George Burcea nu se mai abține. Actorul vorbește despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint

George Burcea continuă să facă declarații în cadrul emisiunii Ferma despre fosta sa soție și despre relația acesteia cu Tiberiu Argint.

Participarea acestuia a luat pe toată lumea prin surprindere, chiar și pe Andreea Bălan. Actorul a declarat că a anunțat din timp că va avea un proiect pe o perioadă lungă de timp, dar nu i-a spus fostei soției că s-a înscris în emisiunea Ferma 2020, pentru că, susține acesta, nu a avut încredere în ea.

Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumăte, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândea, nu am avut încredere în ea, sincer să spun!, a spus concurentul în cadrul emisiunii Ferma.

Artista a fost enervată de faptul că a dorit să plece în Grecia cu cele două fete, iar pentru asta a avut nevoie de aprobarea lui George, care conform regulamentului emisiunii, nu are acces la telefon. Din acest motiv, artista a fost nevoită să-și anuleze vacanța.

Ce spune George despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint

Fără să se mai ascundă, George este decis să dea cărțile pe față și să spună ce părere are despre noua relație a fostei soții. Acesta consideră că Andreea a încercat să distragă atenția presei de la relația ei, deoarece artista nu ar fi dorit ca lumea să afle de relația sa.

Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo, a mai spus Geroge Burcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: