Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea nu regretă despărțirea de Andreea Bălan. Ce spune acum, după separare, despre artistă

George Burcea nu regretă despărțirea de Andreea Bălan. Ce spune acum, după separare, despre artistă

andreea-balan-si-george-burcea scandal

După eliminarea de la Fermă, George Burcea a vorbit deschis despre fosta relație. Actorul nu regretă despărțirea de Andreea Bălan, dar are și lucruri pentru care să îi fie recunoscător. George Burcea face acuzații dure la adresa fostei soții. Artistul nu spune nu unei viitoare relații.

George Burcea nu regretă divorțul de Andreea Bălan. Ce spune despre artistă

George Burcea a vorbit într-un interviu pentru Click.ro despre experiența la Fermă, o nouă relație, dar și despre fosta relație cu Andreea Bălan. Bărbatul a declarat că îi este recunoscător Andreei pentru cele două fetițe și momente când l-a ajutat, dar a criticat-o dur pentru comportamentul de după separare.

„Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi…le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…” a spus George Burcea.

Întrebat dacă are resentimente pentru că urmează să semneze actele de divorț, actorul a fost foarte prompt. A spus că nu are regrete față de fosta relație și dorește să lase trecutul departe pentru a putea să se focuseze pe prezent.

”Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit” a spus actorul, pentru sursa citată.

Goerge Burcea declarații despre o viitoare relație. Este pregătit actorul să se îndrăgostească din nou

După imaginile fierbinți de la Fermă, George a declarat că nu s-a dus în show cu gândul de a se îndrăgosti. Actorul nu spune nu unei posibile relații. El crede că dragostea este mai frumoasă când poposește în inimă fără să te aștepți.

“Cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu, a mai spus Goerge Burcea.

George Burcea lucrează la două proiecte foarte importante pentru el. Acesta va lansa o care despre viața mamei lui, dar și despre experiențele proprii. De asemenea, lucrează la un scenariu de lungmetraj inspirat din povestea de viață a mamei lui. Speră ca anul viitor să se apuce de pre-producție, iar într-un an – doi, proiectul să fie gata.

Loading...