Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea mesaj dur la adresa foste soții. Ce reacție a avut actorul la postarea Andreei Bălan

George Burcea mesaj dur la adresa foste soții. Ce reacție a avut actorul la postarea Andreei Bălan

GALERIE FOTO (2) george burcea mesaj dur la adresa andreei balan

Pe cât de frumos a început relația dintre cei doi, pe atât de multe controverse a iscat divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Chiar dacă s-au separat de ceva timp, ei încă își transmit mesaje subtile pe paginile de socializare. George Burcea a postat un mesaj dur pe pagina personală, drept răspuns la o descriere de Andreei Bălan.

Ce mesaj i-a transmis Goerge Burcea fostei soții. Cei doi continuă să se înțeăpe în mediul online

După ce George Burcea a vorbit despre realția cu Andreea Bălan în cadrum emisiunii “Ferma”, cântăreața a reacționat cu un mesaj subtil pe pagina personal de Instagram. Deși nu a semnat încă actele de divorț, George Burcea a făcut o postare dură astăzi pe Instagram Stories prin care răspunde la mesajul postat ieri de fosta parteneră de viață.  Andreea Bălan a mărturisit recent: “Sometimes the heart sees what is invisible to the eye (n.r.: Uneori, inima vede ceea ce este invizibil pentru ochi/ ceea ce ochii nu reușesc să vadă)”.

Artistul de 32 de ani a distribuit o imagine pe care sunt notate următoarele gânduri în limba engleză: “I would rather have eyes that cannot see; ears that cannot hear; lips that cannot speak, than a heart that cannot love – Robert Tizon” care se traduc astfel: “Mai bine aș avea ochii care să nu poată vedea, urechi care nu pot auzi; buze care nu pot vorbi, decât o inimă care nu poate iubi – Robert Tizon”. Atenția multor internauți a fost pe mesajele scrise special pe fotografia aleasă să o facă publică, respectiv: “App de inimă” și “Shut up. Just shut up, shut up (Taci. Doar taci, taci)”.

george-burcea-mesaj-cu-subinteles-pentru-andreea-balan

Andreea Bălan o noua poveste de dragoste. Cu cine se iubește artista

George Burcea pare să înceapă o poveste de dragoste cu colega de platou, Viviana Sposub. Nici Andreei Bălan nu ii merge mai rău. Artista și-a refăcut viața mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. Cântăreața a început o relație cu afaceristul Tiberiu Argint. Mai mult, ea a semnat un contract cu firma lui Tiberiu Argint. Aceasta a făcut o reclamă, plătită, pe contul personal de instagram, la o boxă inteligentă.

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a derulat cu pași repezi. Ei s-au cunoscut la filmările unui videoclip, iar în mai puțin de 4 ani au făcut doi copii și mai apoi s-au căsătorit. La numai șase luni de la grandiosul eveniment, la care au participat 400 de persoane, actorul a părăsit domiciliul conjugal, susținând că nu își mai iubește soția. Mai mult, vedeta l-a acuzat pe actor că era un consumator frecvent de substanțe interzise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: