Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea și-a declarat sentimentele pentru Andreea Bălan. Ce mărturisire a făcut la „Ferma”

George Burcea și-a declarat sentimentele pentru Andreea Bălan. Ce mărturisire a făcut la „Ferma”

GALERIE FOTO (2)

George Burcea este unul din cei 16 concurenți de la noul sezon “Ferma. Orășeni vs Săteni”. Acesta a făcut dezvăluiri emoționante despre fosta soție. Chiar dacă s-au despărțit, iar relația dintre ei nu este una tocmai bună, George Burcea nu renunță la tatuajele cu Andreea Bălan.

Ce a mărturisit George Burcea la „Ferma”

În a doua ediție a emisiunii George Burcea și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor. Într-un video de câteva minute, actorul vorbește despre cele fiice ale sale, Maya și Clara, dar și despre căsnicia cu Andreea Bălan. Divorțul loc a fost unul presărat cu scandaluri. În ciuda cuvintelor grele aruncate în spațiul public, George a mărturisit că va păstra mereu tatuajele ce îl leagă de fosta soție.

„Am un tatuaj cu ele. Aici este invitația de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ela și Clărița. Aici mai am un tatuaj cu mine și cu soția mea. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei. Acest tatuaj va fi aici mereu. Sunt eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să îl șterg dacă mă despart de ea”, a declarat George Burcea, la emisiunea de la PRO TV.

Gerge Burcea - ferma
Captura de ecran din cea mai recentă ediție „Ferma” cu tatuajele lui George Burcea

Care este unul dintre motivele despărțirii potrivit lui George

Actorul susține că un motiv din cauza căreia s-au despărțit este din cauza familiei lui. George consideră că sunt șanse mai mari să eșuezi într-o relație dacă părinții au recurs la despărțire. Cu toate că provine dintr-o familie cu părinți despărțiți nu a putut găsi cheia succesului în relația cu Andreea. „În momentul în care ai un background asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă, rata să destrami familia la rândul tău este destul de mare”, a mai declarat concurentul de la ‘Ferma’.

În ediția trecută, George Burcea s-a sărutat pasional cu una dintre colegele sale din competiție, Viviana Sposub. Tot miercuri Viviana Sposub și Bogdan Stoica au trecut printr-o probă pentru a câștiga mâncare pentru echipele lor, iar învingător a fost orășeanul. Drept urmare, Viviana a intrat la duel și a fost nevoită să-și aleagă o adversară din tabăra orășenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: