Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea ar fi acuzat-o pe Andreea Bălan de infidelitate. Cum a reacționat artista

George Burcea ar fi acuzat-o pe Andreea Bălan de infidelitate. Cum a reacționat artista

George Burcea a acuzat-o pe Andreea Bălan

Andreea Bălan a reacționat după ce s-a zvonit că fostul ei soț, George Burcea a acuzat-o de infidelitate în timpul căsniciei.

Actorul pare că s-a pregătit la prima înfățișare în instanță și nu este dispus să renunțe prea ușor la o a-i strica imaginea fostei soții.

George Burcea a acuzat-o pe Andreea Bălan de infidelitate. Cum a reacționat artista la afirmațiile fostului soț

Aflată la un pas de divorț, Andreea Bălan se află deja într-un conflict de proporții cu George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale.

Conform unor surse, actorul ar fi declarat la prima înfățișare în instanță că artista i-ar fi fost infidelă pe timpul căsniciei lor.

Imediat după ce această informație a apărut în presă, Andreea Bălan a reacționat. Deranjată  de presupusele afirmații făcute de fostul ei soț, cântăreața a negat cu tărie toate acuzațiile acestuia.

Potrivit artistei, George Burcea dorește cu orice preț să o discrediteze și să-i strice imaginea.

Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea insinuând că aș fi fost infidelă. Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face. Eu absolut în toate relațiile mele am fost fidelă. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva‘, a declarat Andreea Bălan pentru Spynews.ro.

Andreea Bălan, în scandal cu fostul soț

În luna martie, Andreea Bălan și George Burcea au șocat publicul după ce au anunțat că vor divorța. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele pe rețelele de socializare și la televizor, dar Andreea a ales că cel mai bine este să le protejeze pe cele două fetițe ale sale, și să își vadă de viața ei.

Recent, solista trupei Andre a fost surprinsă la mare în compania lui Tiberiu Argint, iar la scurt timp cei doi și-au afișat relația pe conturile de socializare.

Ei bine, George a profitat de acest lucru pentru a menționa că în timpul relației cu artista, aceasta ar fi fost infidelă, gest pe care blondina îl neagă cu vehemență.

Eu am fost o doamnă și nu am declarat mai nimic despre despărțirea noastră, tocmai ca să protejez fetele și să nu afle ele toate dedesubturile dintre noi. Dar nu îmi place să se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies și spun care este adevărul‘, a mai spus Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: