Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut pe contul de Instagram al lui George Burcea după ce Andreea Bălan a fost surprinsă cu noul iubit în Vama Veche

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui George Burcea după ce Andreea Bălan a fost surprinsă cu noul iubit în Vama Veche

tiberiu argint, george burcea, andreea balan

Lucrurile sunt destul de clare între George Burcea și Andreea Bălan, dat fiind faptul că au decis să pună stop mariajului lor și au și înaintate actele de divorț. Motiv pentru care Andreea Bălan ș-a refăcut deja viața amoroasă. Artista a fost surprinsă, în weekend, alături de Tiberiu Argint la mare, sărutându-se și îmbrățișându-se. Cum i-au picat toate acestea lui George Burcea, încă soțul ei?

Ce a postat George Burcea în mediul online la o zi după ce fosta sa a fost fotografiată cu alt bărbat

Imediat cum s-au separat, cei doi și-au văzut de viața lor. Nu au vrut să mai dea nicio șansă căsătoriei lor, deși au împreună două fetițe de 3 ani și jumătate, respectiv 1 an și câteva luni. Dacă George Burcea s-a concentrat pe cartea sa, pe care a transformat-o ulterior în film, Andreea Bălan și-a acordat mai mult timp ei. Așa se face că, la doar 5 luni de la despărțire, artista are o nouă relație. Noul ei iubit este Tiberiu Argint, fratele prezentatoarea TV Sonia Argint. Cei doi au fost surprinși, în weekendul trecut, în tandrețuri, pe plajă, în Vama Veche.

La doar o zi după ce paparazzi i-au surprins pe cei doi, George Burcea a postat un mesaj pe rețelele de socializare. “ Si mai ales de copii sã avem grijã. Sã-i lãsãm sã se bucure de viatã” Satin 🎭, a fost mesajul pe care George Burcea l-a postat la o fotografie cu cele două fetițe ale lor.

 

View this post on Instagram

 

“ Si mai ales de copii sã avem grijã. Sã-i lãsãm sã se bucure de viatã” Satin 🎭 @danielharra 🤘

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

Divorțul nu s-a pronunțat încă

Amintim că Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț. Andreea Bălan a înaintat actele de divorț încă din luna martie și a cerut custodia exclusivă a celor două micuțe. Momentan, nu se știe când e următorul termen al procesului de divorț ori dacă artista are șanse de câștig. Cert e că lucrurile par să fi intrat pe un făgaș normal între cei doi. Andreea și-a refăcut viața amoroasă, iar George Burcea poate să-și viziteze fetițele de ori câte ori are ocazia.

Loading...