Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Tiberiu Argint, bărbatul cu care Andreea Bălan a fost surprinsă în Vama Veche. Cu ce se ocupă noul ei iubit

Cine este Tiberiu Argint, bărbatul cu care Andreea Bălan a fost surprinsă în Vama Veche. Cu ce se ocupă noul ei iubit

cine este noul iubit al andreei balan

Andreea Bălan este îndrăgostită din nou! Deși divorțul de George Burcea nu s-a pronunțat încă, cântăreața a întâlnit un alt bărbat alături de care vrea să trăiască din nou fiorii dragostei. Tânărul în cauză este nimeni altul decât Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri, în weekend-ul trecut, în Vama Veche. Iată cine este, de fapt, bărbatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să se îndrăgostească din nou și cu ce se ocupă noul ei iubit.

Cine este Tiberiu Argint. Cu ce se ocupă noul iubit al Andreei Bălan

Potrivit zvonurilor din showbizul românesc, cei doi sunt împreună de trei săptămâni și lucrurile par foarte bine închegate între ei. Paparazzi i-au surprins în tandrețuri, pe plajă, la sfârșitul săptămânii trecute. Andreea Bălan radia, pur și simplu, de fericire, semn că a reușit să treacă peste durerea cauzată de divorțul de George Burcea. Iar Tiberiu părea, la rândul lui, captivat de blondină, abținându-se cu greu să-și țină mâinile departe de corpul artistei.

Dar cine este Tiberiu Argint? Ei bine, tânărul în cauză va împlini, în octombrie, 36 de ani, adică este de aceeași vârsta cu Andreea Bălan. Cât despre activitatea lui profesională, Tiberiu Argint a studiat Arhitectura și lucrează ca director de vânzări și marketing la companiei „Bang&Olufsen”, firmă care a fost fondată în anul 1925, în Danemarca.

Când se pronunță divorțul Andreei Bălan de George Burcea

Andreea Bălan și soțul ei s-au despărțit oficial în luna februarie, cu toate că relația dintre ei a început să scârțâie încă de la sfârșitul anului trecut, după cum chiar artista a recunoscut într-un interviu mai vechi. În acest moment, divorțul este în curs, artista făcând cerere pentru custodia exclusivă a celor două fetițe ale lor. Rămâne de văzut dacă judecătorul va fi de acord cu cererea artistei și dacă George Burcea nu va emite niciun drept în acest sens.

Loading...