Redactia.ro
Home » TV » Decizia luată de Andreea Bălan în privința mariajului cu George Burcea. Ce condiție i-a impus vedeta pentru a se împăca

Decizia luată de Andreea Bălan în privința mariajului cu George Burcea. Ce condiție i-a impus vedeta pentru a se împăca

Împăcare Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea încă nu au divorțat, iar șansele împăcării par acum mai mari ca niciodată. Încă din luna februarie, cântăreața anunța marea despărțire de soțul ei, care este în același timp tatăl celor două fetițe ale lor.

Andreea Bălan și George Burcea, o despărțire fără sfârșit

Artista nu pare decisă în privința relației pe care vrea să o aibă cu tatăl fetițelor ei, pentru că, deși s-au separat încă din iarnă, iar Geroge

Burcea a părăsit casa în care locuiau, vedeta a depus actele de divorț abia în luna aprilie.

La acel moment, Andreea Bălan spune că l-a mai întrebat pe soțul ei dacă dorește să se împace, dar acesta nu a fost de acord.

L-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public”, a declarat Andreea Bălan.

Mai mult decât atât, vedeta a spus că a depus actele pentru a obține custodia exclusivă a fetelor și l-a acuzat pe George Burcea că nu se implică în creșterea acestora. Artista s explicat că nu va mai afce acest lucru dacă soțul ei arată un altfel de comportament, schimbat în bine.

Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere”, spune artista.

S-au împăcat Andreea Bălan și George Burcea?

Acum, lucrurile sunt mai neclare ca oricând. Cei doi pare că s-au împăcat, după ce în toate aceste luni de zile s-au acuzat pe rețelele de socializare de diverse fapte și după ce s-a zvonit că artista l-a dat chiar afară din casă pe soțul ei.

Cei doi plănuiesc vacanțe împreună, iar mai mult decât atât, rețelele de socializare arată că Andreea Bălan și George Burcea petrec mult timp împreună, alături de fetițele lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: