Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan, cerută în căsătorie? Misteriosul domn este cunoscut în showbiz-ul românesc

Andreea Bălan, cerută în căsătorie? Misteriosul domn este cunoscut în showbiz-ul românesc

Andreea Bălan, cerută în căsătorie? Misteriosul domn este cunoscut în showbiz-ul românesc

Andreea Bălan, cerută în căsătorie? Misteriosul domn este cunoscut în showbiz-ul românesc. ”Prințul” susține că le-ar fi mai ușor să treacă împreună peste divorțurile dureroase cu care s-au ales.

Chiar dacă a trecut destul de puțin timp de când Andreea Bălan a rămas fără soț, pretendenții artistei și-au făcut curaj și au început să o ”bombardeze”. Nu sunt puțini cei care ar vrea o femeie la braț așa cum aste blondina, însă unul și-a făcut curaj să o îi ceară public o întâlnire. Motivul? Vi-l spune chiar el.

”Amândoi am trecut recent printr-o despărțire. Viața merge înainte, nu văd niciun impediment.”, a spus unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România.

Andreea Bălan, cerută în căsătorie? Misteriosul domn este cunoscut în showbiz-ul românesc

Pretendentul Andreei Bălan a lansat de curând un casting prin care speră să-și găsească aleasa. După ce a aflat că feblețea sa s-a despărțit de soț, a spus că este pregătit să anuleze castingul pentru a-i oferi artistei o șansă. Deși provin din lumi diferite, cu valori diferite și stiluri de viață diferite, bărbatul are speranță că vorbele sale îi vor ajunge la urechi Andreei. Iar apoi, vedeta va putea lua decizia care să-i umple sufletul de bucurie burlacului.

”Mai întâi de toate, aș invita-o la o cafea pe Andreea, ca să ne cunoaștem. Îi adresez această invitație. Vreau să vadă că sunt un băiat de casă, așa cum caută. Pentru Andreea Bălan anulez castingul pentru că și «Patroana», mama lui Leo, o place foarte mult. E o super-persoană, iar eu sunt la fel, am face un super-cuplu. Sunt un familist convins și sper să accepte o întâlnire. Îmi place foarte mult și pentru ea sunt dispus să cheltui toți banii din lume”, a mărturisit bărbatul.

Este momentul să încheiem acest suspans și să vă dezvăluim identitatea bărbatului căreia Andreea Bălan i-a pus inima pe jar fără prea mare efort. Este vorba despre nimeni altul decât Leo de la Strehaia. Se pare că Leo a fost părăsit de Dana Criminala. Cei doi s-au separat încă de la începutul lunii martie.

”Casătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale.”, a declarat Dana pentru Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: