Redactia.ro
Home » Monden » Ce îi spune fiica Andreei Bălan vedetei despre George Burcea. Chiar artista a recunoscut

Ce îi spune fiica Andreei Bălan vedetei despre George Burcea. Chiar artista a recunoscut

Andreea Balan divort

Andreea Bălan a declarat recent că după despărțirea de George Burcea îi este tot mai greu să le explice celor două fetițe că ei doi nu mai sunt împreună. Artista a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă.

Ce îi spune fiica Andreei Bălan vedetei despre George Burcea

Cântăreața Andreea Bălan a declarat pentru Viva.ro că despărțirea de soțul său, George Burcea i-a afectat liniștea. Artista a precizat că trece printr-o perioadă destul de grea, din cauza faptului că Ella, fetița cea mare a celor doi nu înțelege de ce tatăl său nu locuiește cu ea.

Andreea mărturisește că cel mai trist și dureros moment este atunci când fetița îi spune că îi este dor de tatăl său.

În urmă cu patru luni, Andreea și George Burcea aveau să șocheze showbiz-ul românesc după ce și-au anunțat despărțirea.

Se pare că nu mai există cale de întoarcere, iar sentimentele dintre cei doi s-au evaporat. Deși relația dintre ei nu mai funcționează, Andreea și George sunt nevoiți să creeze o legătură pentru a le împlini pe cele două fetițe, Ella și Clara.

Andreea Bălan se ocupă de creșterea celor două fetițe

În urma despărțirii de actorul George Burcea, Andreea Bălan își crește singură cele două comori, fetițele Clara și Ella.

Singura persoană care o ajută pe artistă este mama ei, iar actorul își vizitează fetele o singură dată pe săptămână.

Fiind cea mai mare, Ella pune multe întrebări, iar cântăreașa i-a explicat micuței că tatăl său lucrează și din cauza asta nu mai locuiește cu ele.

”Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă.”, a declarat Andreea Bălan.

În schimb cea mică, Clara trece prin momente mai grele față de Ella. Micuță fiind, aceasta nu a petrecut îndeajuns timp cu tatăl său, iar fetița nu va știi niciodată cum este să locuiești într-o casă cu ambii părinți.

”Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit.”, a mai spus Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: