Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Bălan a confirmat că va divorța la tribunal de George Burcea. Cele două fete rămân la ea

Andreea Bălan a confirmat că va divorța la tribunal de George Burcea. Cele două fete rămân la ea

Andreea Bălan a confirmat că va divorța la tribunal de George Burcea. Cele două fete rămân la ea

Andreea Bălan a confirmat că nu mai este cale de întoarcere în relația ei. Cântăreața s-a despărițit oficial de soțul și tatăl fetelor ei și urmează să divorțeze de acesta la tribunal. Însă acest lucru se va întâmpla după ce România va ieși din impasul provocat de coronavirus.

Pentru Andreea Bălan și George Burcea nu mai este cale de împăcare. De când au anunțat despărțirea oficial, George Burcea s-a mutat din locuința artistei. Cei doi au recunoscut că relația lor s-a sfârșit. Andreea Bălan a apărut la diverse emisiuni televizate, în care a vrut să clarifice motivele despărțiri, iar George Burcea a postat pe Instagram opinia lui.

Andreea Bălan a confirmat că fetele rămân la ea

Nu puțini s-au întrebat ce se va întâmpla cu fetele lor, în vârstă de 3 ani și 1 an. Odată cu confirmarea divorțului, Andreea Bălan a spus clar că fetele vor rămâne în custodia lor. Desigur, acesta este un lucru des întâlnit la divorțurile în România.

Autoritățile oferă custodia mamei, în defavoarea tatălui, cu excepția cazului în care se dovedește că mama nu poate îngriji copiii. Desigur, nu este cazul cântăreței, care atât emoțional, cât și financiar, le poate oferi fetițelor tot ce au nevoie pentru a crește armonios.

„Nu există cale de întoarcere şi nu doresc să mai fiu asociată ca imagine de el, probabil nici el, deci nu vrem să mai fim asociaţi.

Asta este, viaţa merge înainte separat. Fetele sigur că vor rămâne la mine, cu domiciliul la mine.”, a mai precizat Andreea Bălan.

Andreea Bălan a anunțat și că divorțul va avea loc la tribunal și nu la notar.

Cei noi păstrează legătura doar de dragul fetelor

„Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele.

Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalurile (sic!) sunt acum în pauză… Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne”.

De asemenea, Adreea Bălan, dar și George Burcea, au anunțat că nu vor să le mai fie asociate numele unul lângă celălalt.

Andreea Bălan a ţinut să precizeze că nu mai dorește ca numele ei să mai fie asociat cu cel al lui George Burcea. De altfel, nici actorul nu-și mai dorește acest lucru. Artista a mai spus că fetele rămân în custodia ei și că vor locui în casa sa.

Mai mult de atât, tatăl lui George Burcea, ieșit recent din închisoare, nu are nicio șansă să își vadă nepoatele.

“Doamne ferește, Andreea nu vrea să se bage în problemele lui George cu părinții, nu vrea să audă de așa ceva, cu atât mai puțin de tatăl lui. Nu cred că domnul Burcea își va cunoaște vreodată nepoatele”, au declarat surse, conform playtech.ro.

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoriseră în septembrie 2019, după o relație de 5 ani și când aveau deja 2 fetițe. Cei doi au trecut și prin clipe grele când artista a născut pentru a doua oară și s-a confruntat cu probleme de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: