Redactia.ro
Home » Monden » Declarația dezarmantă a Andreei Bălan: „Nu m-am imaginat niciodată mamă singură”

Declarația dezarmantă a Andreei Bălan: „Nu m-am imaginat niciodată mamă singură”

Andreea Bălan a fost invitata la emisiunea Xtra Night Show. Este prima apariție publică de când se vehiculează ca ar divorța de soțul ei. Cântăreata a vorbit despre noua piesa lansata, „Inima de fier” și despre despărțirea de George Burcea.

Andreea Bălan, prima apariție publică

De ziua fiicei sale cea mica, Clara, Andreea Balan a aparut la televizor. Invitată la emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Bălan a confirmat despărțirea de soțul ei.

„Sunt în stare de șoc”

„NU AM REUȘIT SA PLÂNG. Astăzi am plâns pentru prima oară. Am slăbit foarte mult…”

„Îmi pare foarte rau că am ajuns aici. Nu mi-am dorit sa ajung aici. Nu m-am căsătorit în septembrie ca să ne separăm. De o lună durează situația. Lucrurile s-au așezat intr-un mod negativ, ne-am separat. Cam 90% din ce s-a scria în presă este adevărat. Eu am încercat foarte mult să repar.”

Andreea Bălan a mărturisit că si-a dorit foarte mult să aibă doi copii cu George Burcea. A mai zis ca încă din decembrie relația lor s-a schimbat.

Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niste lucruri care m-au durut
mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut. Mi-a spus că a deschis o cutie a Pandorei, că poate trăiește niste răni din trecut.

Andreea Bălan divorteaza la un an de cand era sa moara!

„Rămâne ca o zi care m-a marcat psihologic si fizic.”

Andreea Bălan traversează o perioadă plină de încercări. Despărțirea de soțul său, chiar în pragul primei aniversări a mezinei lor, a făcut-o să-și dea frâu emoțiilor. Declarația dezarmantă a artistei, pentru revista Elle, lămurește stările prin care trece acum.

Andreei Bălan, mai sinceră ca oricând

Astăzi, Andreea Bălan sărbătorește primul an împlinit din viața Clarei, dar, totodată, un an de când a primit o nouă șansă la viață. Artista a postat astăzi un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, în care a marcat acest moment și a profitat de ocazie și pentru a anunțat un nou single.

. „Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde. De atunci m-am resetat ca om. Am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru. Și că iubirea celor dragi este cea mai de pret comoara.”, a fost o parte din mesajul cântăreței.

Declarația dezarmantă a artistei

Rugată să comenteze mesajul postat, de către jurnaliștii revistei Elle, Andreea Bălan a făcut o declarație dezarmantă. Eu am trăit într-un an cât alții în 10′, a spus ea. ‘Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură. Și nu mi-am dorit acest lucru.’, a declarat artista.

‘Fiecare experiență mai puțin plăcută din viața mea m-a întărit și m-a făcut mai puternică. Sunt suma lucrurilor trăite, doar că puterea mea nu poate fi acceptată și înțeleasă de oricine și intimidează.’, a mai declarat Andreea Bălan despre Inimă de fier.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini