Redactia.ro
Home » TV » Andreea Bălan le-a pus interdicții celor două fete ale sale! Ce nu au voie să facă cele două fete până la vârsta de 20 de ani

Andreea Bălan le-a pus interdicții celor două fete ale sale! Ce nu au voie să facă cele două fete până la vârsta de 20 de ani

Andreea Bălan le-a pus interdicții celor două fete ale sale! Ce nu au voie să facă cele două fete până la vârsta de 20 de ani

Andreea Bălan le-a pus interdicții celor două fete ale sale! Andreea Bălan a învățat de mică să fie independentă și să se descurce singură. Cântăreața a adus pe lume două fetițe. Artista vrea să-și educe fiicele să nu depindă tot timpul de ea, așa că le-a impus niște reguli.

Andreea Bălan le-a pus interdicții celor două fete ale sale! Ce nu au voie să facă cele două fete până la vârsta de 20 de ani

Artista în vârstă de 35 de ani are două fetițe pe care vrea să le educe să nu depindă în totalitate de ea, iar atunci când vor crește să fie capabile să se descurce singurele. Când a fost doar o puștoaică, Andreea nu a fost învățată cu haine scumpe sau pantofi de lux, așa că are de gând să-și crească și ea fetele la fel.

Artista susține într-un interviu pentru Viva.ro, că nu i se pare normal ca părinții să le ofere copiilor haine de firmă încă de când sunt mici.

Mi se pare că este o prostie ca părinții să arate și să ofere brand-uri copiilor. Stai puțin să muncească și să-și cumpere singuri. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești„, declara astista.

Andreea Bălan nu vrea să muncească toată viață să-și crească copiii

Artista a declarat că ea nu vrea să fie genul de mamă care să stea toată viața în preajma copiilor ei și să le dădăcească. Blonda susține că nu vrea să își trăiască viața muncind pentru a-și crește copiii.

Eu sper să nu existe certuri, discuții și gelozii între ele. Nu vor începe cu genți și pantofi, pentru că nu o să le arăt eu și nu o să le învăț eu cu genți și pantofi, pentru că nici eu nu sunt așa. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești. Dacă vor să-și cumpere brand-uri, genți și așa mai departe, mașini scumpe… să-și cumpere ei. Dacă îi înveți așa se vor trezi la 20 de ani că nu se vor descurca în viață. Nu vor depinde de mine, pentru că nu vreau să muncesc toată viața ca să cresc copii‘, a declarat Andreea Bălan.

Citeste si:Nuntă Andreea Bălan. Prima fotografie cu artista în rochia de mireasă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini