Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are, de fapt, Andreea Bălan. Cum a ajuns celebră artista

Ce studii are, de fapt, Andreea Bălan. Cum a ajuns celebră artista

Ce studii are, de fapt, Andreea Bălan. Cum a ajuns celebră artista

Andreea Bălan este o artistă ce deja nu mai are nevoie de introducere, fiind pe piața muzicală din România de când era doar o copilă. Unele detalii ale vieții ei sunt, însă, chiar și acum necunoscute de mulți! Printre acestea se află studiile urmate de cântăreață.

Studiile Andreei Bălan

Conform apropiaților artistei, aceasta a fost o elevă de nivel mediu până în clasaa VIII-a, dar apoi a început să se concetreze mai mult pe școală. Un rezultat al acestu lucru este nota pe care vedeta a luat-o la examenul de bacalaureat. Astfel, pentru că și-a dat silința, Andreea Bălan a luat nota 9 la BAC. Apoi, ea a urmat cursurile Facultății de Filosofie și Jurnalism, din cadrul Universității Spiru Haret.

Cariera muzicală a vedetei

Andreea Bălan a început să cânte de când era mică, de la doar zece ani. Ea a participat la mai multe concursuri muzicale destinate copiilor, unde cânta melodii de-ale tatălui său, Săndel Bălan, potrivit Capital.

Ea a fost remarcată de Mihai Constantinescu și a fost invitată la emisiunea de la TVR „BaDa BaNu”. Tot acolo a apărut și Andreea Antonescu, iar după ce cele două s-au decis să formeze o trupă, succesul a venit așa cum niciuna nu se aștepta. Trupa Andre a spart record după record. În 2020, fetele au primit patru discuri de platină și unul de aur, pentru vânzările de peste un milion de albume.

Totuși, atât Andreea Bălan, cât și Andreea Antonescu au declarat în repetate rânduri că acea perioadă a fost una extrem de grea pentru ele.

Când urcam pe scenă, uneori îmi plăcea, alteori nu-mi plăcea, pentru că varia în funcţie de ceea ce se întâmpla în culise. Pentru că noi acolo deseori ne certam sau existau tensiuni. Eu urcam pe scenă cu lacrimi în ochi şi trebuia să zâmbesc şi atunci mă prefăceam foarte tare. Şi chestiile asta pe mine m-au traumatizat. Am avut o relaţie destul de ambiguă. Câteodată frumoasă, câteodată dură, dar cred că am trăit amândouă aceleaşi lucruri şi abia după mulţi ani am stat de vorbă şi ne-am dat seama câte de greu ne-a fost amândurora. Poate că orgoliul nostru de adolescente nu ne lăsa să ne împărtăşim toate sentimentele, dar mai târziu, după ce totul s-a terminat, ne-am dat seama că nu am vrut să ne facem rău una alteia”, declara Andreea Bălan.

Astfel, chiar dacă la momentul respectiv părea că nu se vor mai împăca, cele două au reușit să discute despre ce le supăra, așa că au făcut chiar o reuniune a trupei Andre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: