Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea și Viviana Sposub, atingeri interzise la “Fermă”. Ce detaliu s-a văzut pe TV

George Burcea și Viviana Sposub, atingeri interzise la “Fermă”. Ce detaliu s-a văzut pe TV

GALERIE FOTO (4) George burcea și vivana sposub moment tandru

George Burcea și Viviana Sposub fac show la TV. Actorul nu se poate dezlipi de prezentatoarea de la „Vorbește lumea”.  Cei doi au oferit ieri seară un specatcol pe cinste telespectatorilor. Concurenții s-au îmbrățișat de mama focului, iar actorului i-a scăpat mâna într-o zonă interzisă.

 

George Burcea și Viviana Sposub din ce în ce mai apropiați. Cum au fost surpinși cei doi

Chiar înainte să se difuzeze noul sezon din “Ferma”, în presă s-a vehiculat că pe platourile de filmare se înfiripă o poveste de dragoste. Protagoniștii relației sunt  George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan și prezentatoarea TV, Viviana Sposub. Prima dată cei doi au fost filmați în timp ce se sărutau cu patos, iar acum camerele au surpins un nou moment tandru.

 

Seara trecută Viviana a intrat la duel cu Alina Pușcău, pe care a reușit să o învingă. Tânăra de doar 23 de ani a fost susținută de pe margine de întreaga echipa, dar cel care a motivate-o cel mai mult a fost George Burcea. Acesta și-a dorit cu orice preț ca Viviana să nu părăsească competiția. După ce a ieșit învingătoare, actorul s-a dus rapid către Viviana și a luat-o în brațe. Cei doi au fost surprinși în timp ce aveau parte de un moment tandru.

Un detaliu a atras atenția. George Burcea a strâns-o atât de tare pe brunetă în brațe, încât aproape că i-a pus mâinile pe sâni. Pe rețelele de socializare, George Burcea a publicat imaginea în care o îmbrățișează pe Viviana Sposub, dar și pe Alina Pușcău. Fanii, însă, i-au transmis că a fost mai implicat în cazul Vivianei.

Cine este Viviana Sposub

Vivina Sposub și-a început cariera în televiziune la emisiunea de la Pro TV, „Vorbește lumea”. Până de curând a fost colega Adelei Popescu și a lui Cove, dar a primit o ofertă de nerefuzat și a decis să participe la “Ferma. Orășeni versus săteni”.

Viviana Sposub are mai multe în comun cu fosta soție a lui Geroge Burcea decât era de așteptat. Focoasa brunetă este pasionată de muzică; jurnalista a făcut pian și canto timp de 12 ani, a urmat cursurile Liceului de Artă “Ștefan Luchian” din Botoșani și a cântat într-un grup muzical intitulat “Cheia Sol”, cât a fost la liceu.

Loading...