Redactia.ro
Home » Monden » Decizie radicală luată de Mihaela Rădulescu. Vedeta a hotărât să dispară din lumina reflectoarelor

Decizie radicală luată de Mihaela Rădulescu. Vedeta a hotărât să dispară din lumina reflectoarelor

Mihaela Rădulescu retragere showbiz

Mihaela Rădulescu va dispărea o perioadă din showbiz, potrivit unui anunț făcut chiar de vedeta de la Pro TV.

Este deja cunoscut că vedeta are acest obicei an de an, iar de această dată Mihaela Rădulescu și-a explicat, încă o dată, gestul. Vedeta a spus că face acest pas pentru a se retrage din tot ce înseamnă lumina reflectoarelor, pentru că o astfel de pauză este binemeritată.

Mihaela Rădulescu a decis să dispară din showbiz

De aceea, vedeta de televiziune numește această perioadă una de detoxifiere, care este necesară atunci când petreci prea mult timp online.

Mihaela Rădulescu a explicat că este nevoie de măsură în toate, iar cum se știe că rețelele de socializare afectează sănătatea psihică și chiar creează dependență, după cum spune chiar ea.

For now. Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest „detox“ de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsura, în toate, e o „cheie“ pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei Instagram.

Cum și-a motivat Mihaela Rădulescu decizia

Totodată, Mihaela i-a liniștit pe fanii care nu îi cunoșteau deja obiceiul de a dispărea de pe rețelele de socializare și le spună că decizia este una de zile sau săptămâni, dar că va reveni în online pentru a-i ține la curent cu viața ei.

Cei care mă urmăriți de mai mult timp, știți că am obiceiul să „dispar“ cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu vă surprinde. Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problema existențială”, a mai spus vedeta.

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 50 de ani, este constantă în aparițiile televizate și mai mult va reveni la cârma emisiunii „Ferma – un nou început”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: