Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil față în față cu fostul iubit al Gabrielei. Cum a reacționat prezentatorul Tv

Dani Oțil față în față cu fostul iubit al Gabrielei. Cum a reacționat prezentatorul Tv

GALERIE FOTO (3) Dani Otil si iubita sa

Dani Oțil se pare că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche după ce ani la rând a fost implicat în mai multe relații cu personalități din showbiz-ul românesc. Prezentatorul Tv a avut un șoc după ce a aflat că în emisiunea sa urmează să intre fostul iubit al logodnicei sale, Gabriela Prisăcariu. Cum a reacționat acesta este de-a dreptul fenomenal.

Dani Oțil, față în față cu fostul iubit al logodnicei sale

Dani Oțil a avut parte de un moment stânjenitor în urmă cu câteva în timpul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani. În platoul emisiunii a fost prezent nimeni altul decât fostul iubit al logodnicei sale, Gabriela.

Prezentatorul a apelat la un gest surprinzător în momentul în care Valentin Sanfira urma să intre în platoul emisiunii alături de noua sa parteneră de viață. Prezentatorul a încercat pe cât de mult posibil să evite contactul vizual cu Valentin, părăsind platoul înainte ca acesta să intre. După ce Valentin și soția sa, Codruța Filip au terminat de cântat piesa, cei doi au vorbit cu Florin Ristei, co-prezentatorul emisiunii, în timp ce Dani a continuat să lipsească.

Gabriela Priscăriu relație cu Valentin Safira

În urmă cu ceva timp, artistul Valentin Safira a trăit o poveste de dragoste alături de Gabriela Priscăriu, lucru pe care Dani se pare că nu l-a refuzat, având în vedere că a ales să plece din platoul emisiunii. Relația dintre Gabriela și Valentina s-a sfârșit în perioada în care aceasta a concurat la show-ul ”Next Top Model”, difuzat pe Antena 1.„Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări, a declarat un apropiat al fostului cuplu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au sărbătorit doi ani de relație, și se pare că sunt dispuși să facă pasul cel mare. Ei bine, cu toate că Răzvan, colegul său de emisiune, nu are noroc în dragoste, Dani a reușit să se așeze la casa lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: