Redactia.ro
Home » Monden » Pariu că nu ştiai asta despre Dani Oţil? Locul incredibil unde şi-a tatuat numele Mihaelei Rădulescu

Pariu că nu ştiai asta despre Dani Oţil? Locul incredibil unde şi-a tatuat numele Mihaelei Rădulescu

Dani Oțil si Mihaela Rădulescu

Dani Otil şi Mihaela Rădulescu formau un cuplu înainte ca prezentatoarea de la “Ferma” să divorţeze. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe când Mihaela încă era căsătorită cu al treilea ei soţ, Elan Schwartzenberg.

Relația a decurs ca-n filme

Dani Oțil nu a putut uita cele mai frumoase momente din viață petrecute alături de Mihaela Rădulescu “Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfârşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi că să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!»“, a scris Danil Oţil pe contul său de Facebook, după despărţire.

 

Dani Oțil a recunoscut tot

“Recunosc că am început relaţia înainte ca Mihaela să divorţeze, dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a povestit la un moment dat prezentatorul de la Antena 1.

Cine este Gabriela Prisacariu, noua iubită a lui Dani Oțil

În vârstă de 38 de ani, Dani Oțil se iubește în prezent cu modelul Gabriela Prisacariu, care are 26 de ani. Relația amoroasă a celor doi a fost confirmată de prieteni din anturajul acestora, relatează cancan.ro. Îndrăgostiții au profitat de vacanța lungă de iarnă ca să își trăiască povestea de dragoste departe de România, așa că au decis să plece în Chile, de unde au împărtășit deja câteva dintre impresiile lor. Desigur, deocamdată, nu au făcut nicio poză publică în care apar împreună.

Frumoasa șatenă este fostă concurentă de la show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu„

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: