Redactia.ro
Home » TV » Dani Oțil este la un pas de nuntă!

Dani Oțil este la un pas de nuntă!

Dani Oțil este la un pas de nuntă!

După despărțirea de Mihaela Rădulescu, pentru Dani Oțil a urmat o lungă perioadă de depresie, despre care a vorbit chiar el în mai multe rânduri. Cu timpul, însă a reușit să o uite și să-și continue viața.

Dani Oțil a avut o perioadă destul de lungă în care schimba iubitele foarte des și asta pentru că nu găsea pe nimeni cu care să rezoneze. Amintirea fostei iubite celebre era încă vie în mintea lui. Separarea de Mihaela Rădulescu a fost dificilă, dar benefică pentru prezentatorul Antena 1.

Citește și: Dani Otil si Razvan Simion la Asia Express, sezonul 3? Cum s-au dat de gol cei doi prezentatori Antena 1

Acesta a cunoscut-o în urmă cu mai bine de un an pe Gabriela Prisăcariu. Cei doi au o relație serioasă de mai multe luni. Cei doi și-au petrecut și Revelionul împreună într-o țară exotică. Surse din anturajul celor doi, spun că Dani s-ar gândi chiar și la o eventuală nuntă cu noua iubită. Tânăra are 26 de ani și este model. Poreclită în showbiz, Miss Funduleț, aceasta se consideră o femeie frumoasă și inteligentă.

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisacariu.

Citește și: Ce umilință! Dani Oțil, ironie la adresa lui Felix, iubitul Mihaelei Rădulescu: ”Fâl-fâl!”

Ea este și câștigătoarea concursului „Supermodels by Cătălin Botezatu„, iar pe lângă cariera de model se gândește și la una de avocat. A absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Cine este iubita lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu este o tânără domnișoară care a reușit să ajungă direct la inima prezentatorului TV de la Antena 1. După 6 ani de relație cu Mihaela Rădulescu, Dani Oțil nu s-a mai afișat cu nicio altă domnișoară. Oficial, nici cu Gabriela nu s-a afișat, însă toată lumea și-a dat seama că și-au petrecut vacanța împreună. Gabriela Prisacariu este fostă concurentă la emisiunea Supermodels by Cătălin Botezatu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost împreună în Chile, iar fotografiile îi dau de gol. Cei doi s-au pozat fix în aceleași locuri. Hmm… cam mare coincidența, nu?! În această situație nu este nicio coincidență. Între Dani Oțil și iubita sa este o diferență de vârstă de 12 ani, prezentatorul TV are 38 de ani și Gabriela Prisacariu are doar 26 de ani.

Citește și: Dani Oțil a recunoscut motivul despărțirii de Mihaela Rădulescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: