Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, ironie la adresa Adelinei Pestrițu: ”Dacă m-ar invita la ea acasă, aș dormi pe jos”

Dani Oțil, ironie la adresa Adelinei Pestrițu: ”Dacă m-ar invita la ea acasă, aș dormi pe jos”

Dani Oțil, ironie la adresa Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu este cunoscută ca o iubitoare de lux. Recent, vedeta a fost ironizată de prezentatorul Dani Oțil pentru faptul că are lenjerii de pat în valoare de 8.000 lei.

Dani Oțil, ironie la adresa Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu s-a mutat de curând într-o casă mai mare și la luxuasă și pentru că împărtășește totul cu urmăritorii ei, aceasta le-a arătat fanilor fiecare cameră. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare fotografii cu dormitorul ei ți al soțului și a povestit cu lux de amânunte cât a costat fiecare lucru de acolo.

Fanii au fostfoarte critici când au văzut obicetele de lux din camera vedetei, știind că unele produse din brandul respectiv, precum lenjeriile de pat, pot ajunge și la 8.000 de lei, potrivit viva.ro.

Nici Dani Oțil nu a trecut cu vederea și a ironizat-o pe frumoasa influenceriță în stilul lui caracteristic, precizând că nici nu ar știi să doarmă pe o astfel de lenjerie.

”Are Adelina Pestrițu niște așternuturi… eu nici nu știu să dorm pe ele. Dacă m-ar invita la ea acasă, eu cred că aș dormi pe jos, că nu știu să dorm pe așternuturile alea. Bine, nu ne știm așa de de bine… Dar eu am niște așternuturi de 300 de ron, îți dă și pernă la ele…”, a declaratDani Oțil.

Adelina Pestrițu, criticată de fani pentru lenjeria de pat de mii de lei

Vedeta a fost vizibil deranjată de comentariile fanilor ei la adresa lenjeriei de pat de mii de lei, deoarece aceștia au argumentat că sunt oameni în această lume care nu au ce mânca iar ea trăiește în lux și opulență.

”Sunt oameni care nu au ce mânca… Iar unii dau 8000 lei pe o lenjerie! Alții deloc, unii prea mult. Mi-aș dori ca toți care aveți astfel de bani și mofturi sa rămâneți pe un salariu de 2000 RON, să vedem atunci cum ne achiziționam lenjerii la valoarea unor două camere unde cineva ar putea conviețui. Se înțelege ca ai un statut mai bun și îți dorești ceva mai calitativ dar asta e ieșită din afara normalului!”, a scris unul din urmăritorii vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: