Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au fotografiat Dani Oțil și iubita lui pe plajă în Maldive! Mircea Badea nu a mai rezistat: ”Au stat în poziţia aia mai mult timp?”

Cum s-au fotografiat Dani Oțil și iubita lui pe plajă în Maldive! Mircea Badea nu a mai rezistat: ”Au stat în poziţia aia mai mult timp?”

GALERIE FOTO (4)

Internauții au rămas șocați de felul cum s-au fotografiat Dani Oțil și iubita lui pe plajă în Maldive! Matinalul de la Antena 1 și Gabriela Prisăcariu au creat tot felul de reacții. 

Cum s-au fotografiat Dani Oțil și iubita lui pe plajă în Maldive

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au petrecut sărbătorile în Maldive. Cuplu a umplut internetul cu fotografii și videoclipuri din vacanță, însă doar una a creat o serie de reacții pe internet. Urmăritorii celor doi au fost absolut șocați de ipostaza în care s-au fotografiat cei doi.

În fotografie, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu apar pe plajă ținându-se în brațe, în timp ce mâna prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” acoperă cu mâna sânul gol al iubitei sale. Se pare, însă, că momentul incendiar nu a fost deloc pe placul admiratorilor care au comentat negativ la adresa acestora. Dani Oțil a inversat atunci rolurile și, astfel, a ajuns ”În gura presei”.

Cum s-au fotografiat Dani Oțil și iubita lui pe plajă în Maldive

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, nu avea cum să rateze momentul și l-a taxat pe colegul lui de trust, potrivit cancan.ro.

“Eu sunt curios cine le-a făcut poza?! Au rugat pe cineva? Au stat în poziţia aia mai mult timp? Au întrebat dacă e cadrul bun sau cum s-a procedat?”, a spus realizatorul de la Antena 3. 

Reacția matinalului nu a întârziat să apară, astfel că acesta i-a dat imediat replică prezentatorului Mircea Badea.

Acesta este un răspuns la întrebarea lui Mircea Badea. Îi răspund pentru că nu mă aşteptam să ajung la „În gura presei” şi pentru că îl apreciez. Răspunsul e unul simplu. Am un trepied mic pe care îl iau după mine peste tot. Încape uşor în bagaje. Asta e una dintre glumele mele preferate, dar mie nu poza originală mi-a plăcut mai mult. Cealaltă e preferata mea”, a explicat Dani Oțil.

Cum s-au fotografiat Dani Oțil și iubita lui pe plajă în Maldive

Dani Oțil și-a cerut iubita în căsătorie în vacanță

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au îndrăgostit nebunește și, de aici până la clopotele de nuntă nu a fost decât un pas. Matinalul de la Antena 1 s-a decis că frumoasa blondina este femeia alături de care vrea să își petreacă restul zilelor și este singura care l-a făcut să se gândească la însurătoare și la o familie.

Anul acesta cei doi au călătorit foarte mult, mai ales în America, acolo unde se răsfață sub soarele blând și petrec clipe de vis. La începutul anului, Dani Oțil o cerea pe Gabriela de soție într-o locație exotică, iar nunta este așteptată pentru anul acesta. Cel puțin, așa susțin apropiații celor doi. 

“Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis. Totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a povestit Gabriela Prisăcariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: