Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble are iubit? Blondina, atingeri tandre cu un bărbat misterios

Lidia Buble are iubit? Blondina, atingeri tandre cu un bărbat misterios

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble are iubit_

Lidia Buble are iubit? Celebra artistă este apreciată de mii de români, iar după despărțirea de Răzvan Simion, aceștia sunt nerăbdători să o vadă alături de un alt bărbat. Ei bine, se pare că Lidia este deschisă în fața unei relații. Recent, blondina a postat pe Instagram imagini care i-au pus pe gânduri pe internauți. Cine este bărbatul care o sărută pe Lidia Buble?

Lidia Buble are iubit? Blondina, atingeri tandre cu un bărbat misterios

Lidia Buble are iubit? Anul trecut s-a despărțit de Răzvan Simion, bărbatul cu care a fost într-o relație timp de cinci ani. Deși nimeni nu se aștepta, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Încă de atunci, fanii Lidie așteaptă cu nerăbdare anunțul în care blondina va spune că iubește din nou. Ei bine, se pare că nu mai e mult până atunci! Lidia a postat mai multe imagini pe Instagram în care apare în ipostaze șocante. Mai exact, fosta iubită a prezentatorului de la Antena 1 s-a pupat și atins cu un bărbat misterios.

Acum toată lumea este curioasă să afle cine este tânărul și dacă este noul iubit al artistei. Este vorba despre Cătălin Manolache, hairstylist-ul vedetei. După ce l-a văzut, Lidia l-a tras la răspundere pentru că nu a pupat-o, iar Cătălin s-a conformat și i-a dat un pupic pe obraz.”Cătă, o pupă nu mi-ai dat și mie”, a zis Lidia Buble.

Mai mult, în timp ce îl mângâia pe barbă, Lidia i-a spus hairstylist-ului său că este cel mai frumos bărbat, moment în care Cătălin s-a aplecat și a pupat-o din nou. Deși poate părea un sărut, Lidia și-a țuguiat buzele, iar în realitate, bărbatul a pupat-o pe bărbie. ”Deci… este cel mai frumos bărbat din lume”, a zis Lidia Buble, în timp ce-l mângâia pe Cătălin Manolache. Nu se știe dacă între cei doi se infiripă o poveste de dragoste, dar putem spera că în viitorul apropiat, Lidia Buble va iubi din nou!

Lidia Buble si barbatul misterios

Lidia Buble, despre Răzvan Simion

Invitată într-o emisiune tv, Lidia Buble a vorbit despre fostul iubit. Artista a declarat că matinalul a fost marea ei dragoste și că nu îi este rușine să o spună. Artista susține că iubirea adevărată există o singură dată, menționând că te mai îndrăgostești, dar nu la fel de tare.”Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat”, a spus Lidia.”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat îndrăgita cântăreață. În prezent, Lidia si Răzvan se înțeleg foarte bine, poate chiar mai bine ca înainte, cei doi continuând să colaboreze pe plan profesional. În ceea ce privește viața amoroasă, prezentatorul are o relație cu Daliana Răducan, arhitect și designer interior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: