Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Lidia Bubele despre operațiile estetice. Are sau nu buzele injectate?

Ce părere are Lidia Bubele despre operațiile estetice. Are sau nu buzele injectate?

GALERIE FOTO (7) Ce părere are Lidia Bubele despre operațiile estetice

Ce părere are Lidia Bubele despre operațiile estetice. Celebra artistă a vorbit recent despre operațiile estetice, după ce a primit mai multe întrebări din partea internauților. Mai exact, fanii săi au întrebat-o pe blondina dacă are sau nu buzele injectate. Răspunsul Lidiei i-a șocat!

Ce părere are Lidia Bubele despre operațiile estetice. Are sau nu buzele injectate?

Ce părere are Lidia Bubele despre operațiile estetice. Fosta iubită a lui Răzvan Simion este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De fiecare dată, Lidia a dat dovadă de transparență, iar acest lucru o face extrem de specială. Lidia nu a ieșit în evidență doar prin vocea ei superbă, ci și prin stilul ei. Blondina știe cum să se îmbrace, iar aparițiile sale sunt întotdeauna surprinzătoare. Referitor la aspectul său fizic, Lidia a fosy și lăudată, dar și criticată, fiindu-i pusă la îndoială frumusețea naturală. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva Lidia are buzele injectate, acestea fiind senzuale și voluminoase. Astfel, artista le-a răspuns fanilor săi la această curiozitate. „Și nu, nu am nimic băgat în buze. Sunt naturale de la Tata.”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Așadar, Lidia Buble este 100% naturală, fără nicio operație estetică. De multe ori a fost întrebată de ce nu își face operație la nas, dar fosta iubită a lui Răzvan se simte foarte bine cu înfățișarea sa naturală. ”Ăsta este un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea. Eu sunt adepta trupurilor naturale, dar dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci.”, a decarat Lidia Buble. Cu toate astea, Lidia le-a spus fanelor sale că pot recurge la acest gest dacă ele consideră că operațiile estetice le face să se simtă mai încrezătoare și frumoase.

Lidia Bubele și Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de relație

Anul trecut, Lidia Buble și Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1 și-au spus adio după aproape 5 ani de relație. Deși erau pregătiți să facă pasul cel mare, Lidia și moderatorul tv au decis că este mult mai bine să ia pe drumuri separate. Răzvan a fost cel care a confirmat în mod oficial despărțirea, după ce fanii au observat că nu mai au poze împreună. ”Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, este o parte din mesajul lui Răzvan Simion.

Chiar dacă s-au despărțit, povestea lor de dragoste s-a transformat într-o prietenie frumoasă. ”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: