Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, anunț despre primul ei copil. Vedeta s-a și căsătorit? „Am scăpat!”

Lidia Buble, anunț despre primul ei copil. Vedeta s-a și căsătorit? „Am scăpat!”

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble

Lidia Buble își dorește foarte mult să devină mamă, mai ales pentru că ea provine dintr-o familie numeroasă. Artista a vorbit despre când va deveni mamă și câți copii își dorește.

Câți copii vrea Lidia Buble. Artista a spus totul

Lidia Buble este foarte entuziasmată să aibă propria ei familie și mai ales să dea naștere pentru prima dată. Ea provine dintr-o familie cu 11 copii, așa că își dorește același lucru și pentru ea.

Vedeta a povestit că își dorește foarte mulți copii, iar cei mai mulți dintre ei să fie băieți! De altfel, ea a ținut să specifice că adoră băieții.

După ce fanii au întrebat-o pe profilul ei de Instagram despre familia pe care și-o dorește, Lidia Buble nu a întârziat să răspundă.

„Am răspuns de foarte multe ori, dar o să răspund și astăzi, pentru că este o întrebare foarte dragă mie. Ținând cont de faptul că provin dintr-o familie foarte numeroasă, cu 11 copii, ador copii. Îmi doresc foarte mulți copii, băieți în mare parte”, a spus Lidia Buble la InstaStory.

Mai mult, ea a început apoi să posteze și fotografii despre cum ar vea să arate copiii săi. Dacă ar fi să ne luăm după numărul pozelor, atunci am ajunge la concluzia că vedeta dorește nu mai puțin de nouă copii!

„Doamne, dă-mi și mie una așa. / Și unul așa. Mulțumesc! / Ok… și încă una / Și… / Da… și așa / Și patru pe modelul ăsta. Îți mai scriu eu, Doamne, dacă îmi mai vin și alte idei”, a scris cântăreața în dreptul fiecărei fotografii.

Lidia Buble este singură, dar vrea familie cu mulți copii

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu și-a refăcut încă viața, așa că familia ei mult visată trebuie să mai aștepte, pentru că nu are lângă ea bărbatul potrivit. Totuși, ea a spus că este cu inima deschisă și așteaptă să vină iubirea în calea ei.

„Nu caut un bărbat, nu caut să mă îndrăgostesc. Consider că dragostea vine atunci când trebuie să vină în viața noastră, dar, da, este cel mai frumos sentiment să fii îndrăgostit. Am inima deschisă”, a mai spus Lidia Buble.

Este posibil ca lucrurile să se fi schimbat între timp, potrivit unor postări făcute de vedetă pe rețelele de socializare. Aceasta a dat de înțeles că s-ar fi căsătorit, după ce a postat o fotografie referitoare la oamenii căsătoriți, pe pagina sa de Instagram.

„Cei căsătoriți nu au nevoie de declarație pe propria răspundere; arată doar verigheta și lista de cumpărături”, a scris cântăreața, punând și mesajul „Am scăpat”, dând de înțeles că și ea face parte din categoria celor căsătoriți!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: