Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună de ziua prezentatorului. Ce declarație i-a făcut cântăreața

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună de ziua prezentatorului. Ce declarație i-a făcut cântăreața

GALERIE FOTO (7) Lidia Buble și Razvan Simion

Deși au declarat că nu mai formează un cuplu, Lidia Buble și prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Simion, nu pot sta unul fără celălalt nici măcar de ziua acestuia. După ce a schimbat prefixul, artista i-a făcut o urare specială fostului său iubit.

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună de ziua prezentatorului. Ce declarație i-a făcut cântăreața

Lidia Buble și Răzvan Simion anunțau în urmă cu câteva luni că relația lor de aproape cinci ani a luat sfârșit. Ei bine, chair și ala se pare că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt. Pe 8 august Răzvan Simion a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, iar fosta sa iubită i-a transmis un mesaj special.

Chiar dacă s-au despărțit, Răzvan rămâne managerul fostei iubite, și așa cum spunea și Lidia, acesta va rămâne una dintre cele mai importante persoane din viața sa.

Așadar, ziua de naștere a prezentatorului nu a putut fi trecută cu vederea de Lidia, așa că a postat mai multe story-uri pe instagram cu mesaje de ”La mulți ani” pentru cel care i-a fost iubit aproape cinci ani.

Totodată, Lidia Buble a postat și câteva imagini amuzante din timpul emisiunii pe care Răzvan o prezintă, ceea ce înseamnă că prietenia lor există chiar dacă nu mai formează un cuplu.

La mulți ani binecuvântați!”, a scris Lidia Buble în dreptul imaginii cu Răzvan Simion de la Instastory.

Mesajul Lidiei Buble pentru Razvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu aproape cinci ani

Deși artista și prezentatorul au pus capăt relației de aproximativ cinci ani, Răzvan și Lidia au la momentul actual o relație de prietenie foarte frumoasă.

Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a decis să-i fie alături trup și suflet cântăreței, în cariera sa muzicală. Răzvan este managerul Lidiei Buble, ceea ce înseamnă că va fi în permanență în viața acesteia, chiar dacă nu mai sunt într-o relație.Mai mult, Lidia Buble declara într-o ediție a emisiunii matinală prezentată de fostul său iubit, că momentan locuiește împreună cu Răzvan Simion.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: