Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a plâns pe rețelele de socializare! Care este motivul: ”Dacă era al meu…”

Lidia Buble a plâns pe rețelele de socializare! Care este motivul: ”Dacă era al meu…”

Lidia Buble, geloasa pe noua iubita a lui Razvan Simion

Lidia Buble și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor ei de pe Instagram și a avut lacrimi în ochi! Fanii s-au îngrijorat inițial, însă au înțeles imediat despre ce e vorba.

Lidia Buble a plâns pe rețelele de socializare! Care este motivul: ”Dacă era al meu…”

Nu este pentru prima dată când Lidia Buble își arată latura sensibilă pe rețelele de socializare și își lasă fanii să o vadă cu ochii în lacrimi. De această dată, cântăreața a fost extrem de impresionată de gestul pe care micuțul Isaac, nepoțelul ei, l-a făcut pentru sora ei. Se pare că băiețelul a vrut să îi facă o bucuriei mamei sale Estera, sora Lidie Buble, și i-a dăruit o fotografie cu el și câteva versuri emoționante.

Se pare că gestul celui mic a impresionat-o până la lacrimi pe artistă, care l-a prezentat în fața fanilor și a declarat că și-ar dori și ea un asemenea copil.

”Vai, Esi, deci eu mor, ce ai primit de la Isac! Mor, efectiv mor. Vai… Deci copilul ăsta dacă era al meu, eu nu știu… Oricum e ca și al meu. Deci ești cea mai norocoasă mămică de pe pământ”, a spus Lidia Buble, cu ochii în lacrimi.

Gestul nepoțelului ei nu este singurul lucru care a făcut-o pe fosta iubită a matinalului Răzvan Simion să aibă lacrimi în ochi pe rețelele de socializare. Se pare că lucrul ce a emoționat-o pe Lidia Buble a avut legătură cu muzica sa. Vedeta a mărturisit că a asculta piesele de pe următorul album pe care urmează să îl lanseze, iar asta a emoționat-o până la lacrimi. Mai mult, artista a mărturisit că este vorba despre niște melodii profunde, în versurile cărora și-a vărsat toate sentimentele și trăirile.

”Vine albumul ăla intens… (…) Piesa din toamnă… Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu un așa dar. Pot să-mi exprim sentimentele în cel mai frumos mod posibil… prin muzică”, a spus Lida Buble.

Motivul pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Lidia și Răzvan au reprezentat unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar vestea separării i-au luat pe toți prin surprindere. Anul trecut, Răzvan Simion posta un mesaj pe rețelele de socializare în care își anunța fanii că nu mai formează un cuplu cu Lidia.

”O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a fost mesajul lui Razvan.

Așadar, după cinci ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. La acel moment niciunul nu a dezvăluit adevăratul motivul destrămării, lăsându-și susținătorii pe gânduri. Acum, matinalul de la Antena 1, a recunoscut care este motivul principal al despărțirii. Răzvan a declarat în cadrul emisiunii că în cazul unei despărțiri, de vină sunt două persoane. Și nu, nu este vorba despre el și Lidia Buble. Moderatorul tv a spus că cei care se fac mereu vinovați, sunt bărbatul și mama lui.

”Întodeauna într-o despărțire sunt de vină doi. El și maică-sa”,a spus Răzvan Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: