Redactia.ro
Home » Știri » Arsenie Boca, despre viitorul României. Care sunt profețiile preotului-călugăr

Arsenie Boca, despre viitorul României. Care sunt profețiile preotului-călugăr

profetii Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca a lăsat moștenire multe lecții de viață care pot schimba calea celui care le înțelege și le urmează. De altfel, preotul-călugăr a făcut și o mulțime de profeții atât pentru prezent, cât și pentru vremurile care vor veni. Multe dintre ele fac referire la țara noastră, România.

Profeția preotului Arsenie Boca despre viitorul țării noastre

Teolog, ieromonah și artist plastic, părintele Arsenie Boca a devenit în ultimii ani un nume foarte important în ortodoxism. Locul de veci al fostului stareț al Mănăstirii Prislop este vizitat anual de zeci de mii de oameni. Aceștia vin să înalțe o rugăciune, cu credință în suflet că vor primi ajutor divin.

Duhovnicul, trecut la cele veșnice, este considerat de mulţi dintre credincioşi sfânt.

În timpul vieții sale, ieromonahul a făcut mai multe profeții. Unele dintre ele sunt despre prezent, altele sunt despre vremurile care vor veni peste noi. Anumite profeții deja s-au întâmplat, iar altele ar urma să se adeverească în curând.

„Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului.

Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi…

Atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”, spune una dintre profețiile Părintelui Arsenie Boca.

Alte profeții ale părintelui Arsenie Boca

România se va confrunta cu o puternică emigraţie, spune o altă profeție a părintelui. De altfel, lucrul acesta se petrece deja, dacă stăm să ne gândim la milioanele de români care sunt plecați peste hotare. Unii nici nu mai intenționează să se întoarcă în țară.

„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a mai spus Părintele Arsenie Boca.

Mai mult decât atât, în relatările Surorii Septimia Maniș din cartea „Noi mărturisiri despre părintele Arsenie Boca”, se arată că duhovnicul văzuse dinainte că românii vor fi împovărați de taxe.

Profețiile părintelui sunt însemnate în mai multe lucrări, iar unele mărturii ale lui Arsenie Boca sunt susținute chiar de apropiați ai săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: