Redactia.ro
Home » Monden » Artista Lidia Buble a avut o apariţie senzaţională la coafor într-o companie neaşteptată

Artista Lidia Buble a avut o apariţie senzaţională la coafor într-o companie neaşteptată

Frumoasa cântăreaţă Lidia Buble s-a afişat în mediul online în ipostază inedită, surprinzându-şi fanii.

Artista s-a ataşat foarte mult de căţelul ei pe care ea îl alintă Bubli. Cântăreaţa şi căţelul au devenit de nedespărţit, astfel încât micuţul Bubli merge peste tot cu stăpâna sa.  Cei doi au ieşit ultima oară împreună la salonul de înfrumuseţare, unde Lidia a avut o dilemă pentru care s-a gândit să le ceară ajutorul fanilor săi de pe Instragram.

Se pare că în ultima vreme Lidia nu se mai poate despărţi de micuţul ei Bubli. Chiar şi când merge la coafor nu o poate face neînsoţită, aşa că, micuţul patruped o însoţeşte oriunde.

Fanii săi au remarcat că de fiecare dată când iese cu el, acesta este foarte cuminte. Micuţul Bubli a stat numai în braţele artistei cât timp aceasta îşi aranja părul.

Lidia Buble e nedezlipită de patrupedul ei

În timpul petrecut la coafor cu micuţul Bubli în braţe, Lidia a remarcat că, lângă ea era o femeie foarte frumoasă cu părul scurt care i-a atras atenţia.

Aceasta i-a amintit de vremea când şi ea a avut părul scurt, iar în momentul acela şi-a pus problema dacă ar trebui să revină la acel look, sau să îşi lase părul lung.

Pentru rezolvarea acestei dileme, artista a cerut şi ajutorul fanilor săi din mediul online rugându-i să îşi exprime părerea.

„Ai venit cu mama la salon? Și pe tine te aduce mama la salon că ți-a făcut programare. Cât e de scump. Bubli a venit cu mine să mă susțină că astăzi mami și-a dat extensiile jos. Luăm o pauză de o săptămână și o să fim iarăși cu părul scurt. Iarăși am gânduri dacă să-l las lung sau să mă tund scurt din nou, pentru că tocmai a stat lângă mine o femeie absolut superbă cu părul scurt și iarăși m-am gândit să-l tund. Ce să fac?”, a spus Lidia Buble pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: