Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Așa a urcat bărbatul în avion! Ce a ales să poarte în loc de mască de protecție. Toți au rămas fără cuvinte când l-au văzut

Așa a urcat bărbatul în avion! Ce a ales să poarte în loc de mască de protecție. Toți au rămas fără cuvinte când l-au văzut

GALERIE FOTO (3)

Un bărbat i-a surprins total pe toți de la bordul unui avion când a apărut pe față cu un alt obiect decât masca de protecție. Ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Bărbatul a povestit ce s-a întâmplat după ce a ales să urce la bordul unui avion United Airlines, cu un articol de lenjerie intimă pe față, în loc de mască de protecție.

Așa a urcat bărbatul în avion! Ce a ales să poarte în loc de mască de protecție

Adam Jenne s-a îmbarcat pe 15 decembrie în avion, de pe aeroportul din Hollywood. Însă în loc să loc să respecte regulile sanitare impuse de pandemie, tânărul a ales să poarte altceva în loc de mască de protecție.

Așa se face că a purtat o pereche de bikini roșii pe față. Cascadoria nu a decurs așa cum se aștepta, pentru că angajații companiei aeriene au reacționat imediat la gestul său

Într-o declarație pentru un post TV de peste ocean, bărbatul a precizat că totul a fost o farsă și că nu crede că masca face vreo diferență, având în vedere că o poate da jos atunci când mănâncă.

„Am vrut să ilustrez absurditatea purtând lenjerie de femeie pe față”, a declarat Adam Jenne, la Fox 4 News.

Cum au reacționat angajații de la bordul avionului

Angajații de la bordul avionului nu au putut trece cu vedere peste gestul bărbatului. Mai mult, nici nu s-a pus problema să-l accepte în avion fără masca de protecție. Fără ezitare, cei aflați la bord i-au cerut bărbatului să își pună o mască de protecție ca ceilalți pasageri.

Adam Jenne a refuzat, astfel că la fața locului au ajuns și oamenii legii, care l-au dat jos de la bordul aeronavei. Mai mult, aceștia au cerut explicații pentru fapta sa.

Bărbatul nu a dorit, însă, să ofere declarații. Tot ceea ce a avut de spus este că a vrut să demonstreze faptul că masca nu este importantă, deși este obligatorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: