Redactia.ro
Home » Monden » Așa reușește Valentina Pelinel să aibă o căsnicie trainică alături de Cristi Borcea. Ce trebuie să facă zilnic: „Vi se pare corect?”

Așa reușește Valentina Pelinel să aibă o căsnicie trainică alături de Cristi Borcea. Ce trebuie să facă zilnic: „Vi se pare corect?”

Valentina Pelinel a mărturisit secretul unei căsnicii perfecte! Iată ce trebuie să facă zilnic frumoasa blondină pentru a menține aprinsă flacăra iubirii în mariajul cu Cristi Borcea, cel pe care l-a cucerit iremediabil. Însă ce sacrificii face blondina pentru a nu fi părăsită de fostul finanțator de la Dinamo.

Valentina Pelinel reușește să întoarcă mereu toate privirile cu frumusețea ei. Așa l-a cucerit și pe bărbatul vieții ei, Cristi Borcea. Și ca să fie mereu “ca în prima zi”, blondina merge la sală şi se abţine de la mâncare. Așa reușește să-şi menţină silueta cu care l-a cucerit pe fostul finanţator de la Dinamo. Și nu îi este prea ușor. Frumoasa blondină recunoaște că uneori cade în ispită şi mai mănâncă şi ce nu trebuie.

Așa reușește Valentina Pelinel să aibă o căsnicie trainică alături de Cristi Borcea. Ce trebuie să facă zilnic: „Vi se pare corect?”

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai ‘scap’ și eu.

Ai să râzi, dar cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați.

După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp”, a mărturisit soţia lui Cristi Borcea, potrivit Ego.ro.

Valentina Pelinel s-a căsătorit cu Cristi Borcea în anul 2018 și au împreună trei copii, pe Milan, băiatul cel mare, și gemenele Rania și Indira.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: