Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Așa s-au îmbrăcat două turiste olandeze la festivalul Untold din Cluj! Românii au crezut că nu văd bine

Așa s-au îmbrăcat două turiste olandeze la festivalul Untold din Cluj! Românii au crezut că nu văd bine

GALERIE FOTO (3)

Așa s-au îmbrăcat două turiste olandeze la festivalul Untold din Cluj! Românii au crezut că nu văd bine. Iată imaginile!

Așa s-au îmbrăcat două turiste olandeze la festivalul Untold din Cluj

Cea de-a opta ediție a festivalului Untold este în plină desfășurare la Cluj, un eveniment ce atrage nu doar public românesc, ci și internațional. În acest an, două turiste olandeze au atras atenția prin ținutele lor vestimentare neobișnuite.

Românii au crezut că nu văd bine

În fiecare an, festivalul Untold devine un teren de joacă pentru cei care doresc să își exprime personalitatea prin modă. Turistele olandeze, îmbrăcate în costume de baie decupate și ornate cu panglici colorate, au reflectat un trend ce a captat atenția și inspirația celor prezenți. Accesoriile lor, de la ochelari de soare la borsete și pălării, au subliniat o abordare poate prea îndrăzneață pentru românii prezenți la festival. Aceste ținute au atras privirile multor participanți la festival și au devenit un subiect de discuție.

Festivalul Untold, popular printre străini

Untold este un festival popular care are loc anual în Cluj. Evenimentul este cunoscut pentru muzica sa variată și pentru atmosfera vibrantă, iar participanții au ocazia să își etaleze stilurile vestimentare creative.

Pe lângă muzică și modă, festivalul Untold are și un impact economic semnificativ asupra orașului Cluj, generând cerere pentru bilete și cazări. Mulți turiști străini, ca cele două olandeze, vin special pentru festival, aducând un plus de culoare și diversitate culturală în oraș.

Evenimentul  are loc în perioada 3-6 august 2023, pe Cluj Arena.

 

Sursa foto: cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: