Redactia.ro
Home » Știri » Asasinatul lui Ioan Crișan. Bomba ar fi fost creată de „Frizerul”, un expert în electronică, iar atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului

Asasinatul lui Ioan Crișan. Bomba ar fi fost creată de „Frizerul”, un expert în electronică, iar atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului

Sursa foto: Observatornews.ro

Cazul atentatului cu bombă din 2021 din Arad, care a șocat întreaga țară, pare să fie pe cale de a fi rezolvat de anchetatori. În urmă cu trei ani, omul de afaceri Ioan Crișan și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket. Principala suspectă în acest moment este chiar fiica sa, Laura Crișan, care ar fi pus la cale atacul, potrivit informațiilor din anchetă. Se pare că aceasta ar fi fost ajutată de alte trei persoane pentru a-și duce planul la îndeplinire.

Laura Crișan, principalul suspect 

Ancheta în cazul atentatului a luat o nouă turnură, odată cu perchezițiile efectuate la șapte adrese, inclusiv la locuința Laurei Crișan. Aceasta a fost escortată de polițiști la sediul Institutului de Poliție al Județului Arad, vizibil tulburată și fără să facă declarații. În prezent, ea este principalul suspect în cazul asasinării tatălui său, fiind bănuită că a comandat atentatul.

Laura Crișan va fi transportată la București, unde va fi audiată la Parchetul General, împreună cu alte trei persoane apropiate, despre care se presupune că ar fi avut un rol esențial în organizarea atacului. În cadrul investigațiilor, anchetatorii au obținut informații care indică implicarea unui individ cunoscut sub numele de „Frizerul,” un tânăr cu abilități tehnice deosebite în domeniul electronicii.

Rolul „Frizerului” și sprijinul internațional

Potrivit surselor din anchetă, „Frizerul,” care se pricepe la electronică, ar fi participat activ la fabricarea dispozitivului explozibil folosit în atentat. Se pare că bomba a fost asamblată cu componente aduse din Serbia, ceea ce sugerează o pregătire atentă și un plan bine pus la punct. Ceilalți doi suspecți ar fi avut sarcina de a detona dispozitivul explozibil, acționând în colaborare cu „Frizerul.”

Anchetatorii au solicitat sprijin internațional pentru a aduna mai multe informații legate de atac, contactând autoritățile din Ucraina, Republica Moldova și Serbia. Se pare că ancheta a luat o dimensiune internațională, având în vedere implicațiile și legăturile externe ale celor suspecți. Această colaborare cu alte țări este esențială pentru identificarea traseului componentelor utilizate și pentru găsirea tuturor persoanelor implicate.

Explozia din 29 mai 2021: Un asasinat la comandă

Pe 29 mai 2021, Ioan Crișan a murit în mod tragic, după ce mașina sa a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Atentatul a fost catalogat rapid de anchetatori drept un posibil asasinat la comandă, dat fiind faptul că dispozitivul explozibil era de mare putere și fusese plasat strategic pentru a provoca decesul victimei. Ioan Crișan era un om de afaceri cunoscut în oraș, iar moartea sa a ridicat numeroase întrebări cu privire la motivele din spatele atacului.

De-a lungul timpului, ancheta a fost dificilă și complexă, fiind necesare numeroase expertize tehnice și balistice pentru a identifica natura dispozitivului explozibil și a modului în care acesta a fost declanșat. Faptul că anchetatorii au solicitat ajutorul altor țări sugerează că ar putea exista implicații transfrontaliere în acest caz, având în vedere că anumite componente ale bombei ar fi fost aduse din afara țării.

Laura Crișan, relația cu tatăl său și suspiciunile din jurul ei

De-a lungul anilor, Laura Crișan a susținut că a fost audiată doar o singură dată în legătură cu moartea tatălui său și că nu a fost informată în mod regulat despre progresul anchetei. Cu toate acestea, sursele indică acum că ea este principalul suspect, iar implicarea sa este investigată intens de către autorități.

Motivația din spatele atentatului nu a fost clarificată oficial, însă suspiciunile care planează asupra fiicei milionarului sugerează existența unor posibile conflicte personale sau de afaceri care ar fi putut determina organizarea atacului. Laura Crișan va fi supusă unor interogatorii amănunțite pentru a clarifica implicarea sa și a celorlalți suspecți.

Ancheta privind asasinatul lui Ioan Crișan continuă să evolueze, odată cu desfășurarea perchezițiilor și a audierilor. Implicarea unui expert în electronică, cum este „Frizerul,” și suspiciunea că fiica milionarului ar fi comandat asasinatul, conferă un caracter șocant și complicat acestui caz.

Anchetatorii colaborează îndeaproape cu partenerii internaționali pentru a obține informații suplimentare și pentru a dezvălui întreaga rețea implicată în atac. Dacă se va confirma implicarea Laurei Crișan și a celorlalți suspecți, cazul va fi unul dintre cele mai complexe asasinări la comandă din România.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: