Redactia.ro
Home » Știri » Asociația Elevilor din Constanța este revoltată pe Consiliul Local

Asociația Elevilor din Constanța este revoltată pe Consiliul Local

Asociația Elevilor din Constanța este revoltată pe Consiliul Local

Asociația Elevilor din Constanța. Elevii dintr-un liceu din Constanța sunt revoltați pe faptul că părinții sunt obligați să plătească paza școlilor. Aceștia amenință că vor da în judecată Consiliul Local, dacă nu se rezolvă situația.

Asociația Elevilor din Constanța este revoltată pe Consiliul Local

Asociația Elevilor din Constanța îi cere primarului Decebal Făgădău, să asigure bani pentru paza școlilor. O elevă a postat un document în care apar bani strânși de părinți la Liceul Traian. Fondul clasei și fondul școlii sunt lucruri clasice în învățământul românesc. Părinții trebuie să plătească lunar, semestrial sau anual o bani din bugetul prorpiu pentru a fi plătite materiale c ețin de cadrul didactic sau multe alte lucruri.

Reprezentantul elevilor în Liceul Traian și vicepreședinte A.E.C, a postat pe Facebook un document în care apar banii strânși de către asociația de părinți a liceului pentru pază. În acesta apare și suma pe care fiecare clasă trebuie să o ofere, fiind raportată la 100 de elev.

Fondul scolii exista, desi autoritatile se fac ca nu exista- 100 lei/elevDesi primarii si directorii se jura ca in…

Publicată de Roxana Serban pe Duminică, 13 octombrie 2019

Cheltuielile ar trebui asigurate din bugetul Ministerului Educației

Reprezentantul elevilor susține că acest tip de cheltuilei sunt asigurate, prin lege, din bugetul Ministerului Educației, iar cheltuilele ce țin de renovări, asigurarea pazei, sunt asigurate de primăria orașului. Asigurarea pazei trebuie asigurat de autoritățile locale, respectiv Consiliul Local.

Asociația Elevilor sunt revolați pe autoritățile locale, susținând că vina este și a părinților care practică strângerea de fonduri și a directorilor de învățământ. Aceștia îi cer directoarei GAbriela Costea, să remedieze situația și să ia toate măsurile necesare, pentru a dovedi că nu este implicată. Mai mult, elevii i-au cerut primarului Constanței, Decebal. Făgădău, ca până la 15 noiembrie să asigure finanțarea pazei tuturor unităților de învățământ din municipiul Constanța. Tinerii amenință că vor acționa în instanță Consiliul. Local .Constanța.

Mulți părinți plătesc o sumă considerabilă pentru paza școlilor, deși acestea, ar trebuui plătite, de către Consiliul Local.

Citeste si:Bătaie la Sibiu între mai mulți bărbați. Unul dintre ei a fost ucis

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: