Redactia.ro
Home » Monden » Astăzi Răzvan Simion a absentat de la matinal! Care este motivul. Dani Oțil a spus tot

Astăzi Răzvan Simion a absentat de la matinal! Care este motivul. Dani Oțil a spus tot

Razvan Simion

„Episod” inedit la Neaza cu Răzvan și Dani. În aceastădimineață Răzvan Simion a fost absent până la prima pauză publicitară. Care este motivul? Dani Oțil l-a luat peste picior pe colegul său.

De ce a lipsit Răzvan Simion în prima parte a emisiunii

Ca niciodată, Răzvan Simion a lipsit din prima parte a emisiunii sale. Dani Oțil a încercat să o dreagă spunând că Răzvan le-a transmis să nu se bazeze astăzi pe el, în spirit de glumă bineînțeles. „Am venit spun sa va spun sa nu va bazați pe mine azi”, este gluma preferată a lui Răzvan se pare”, și-a început Dani Oțil discursul la Neatza pentru a evidenția absența colegului său de platou.

După prima pauză publicitară, Răzvan Simion și-a făcut apariția în platoul emisiunii. Acesta a intrat chiar atunci când un reporter prezenta o știre.  ”Nu avea sa stie ca in cadru, ”la Milano”, o sa fie un barbat frumos”, a zis Dani când în cadrul reporterului a aparut Razvan.

Nu se știe motivul exact pentru care Răzvan a întârziat, dar Dani Oțil a scăpat un indiciu despre posibila cauză. Se pare că seara trecută ar fi fost final X Factor. ”Azi-noapte am tras finala X Factor, nu mă întrebați cine a câștigat, că nici noi nu știm”, a mai spus Dani Oțil.

Nu este pentru prima dată când Răzvan lipsește

Ei bine, nu este pentru prima dată când Răzvan Simion lipsește din cadrul emisiunii. O întâmplase similară s-a produs în această vară când acesta a fost absent. Telespectatorii s-au trezit alături de Dani Oțil, Ramona Olaru și Florin Ristei, însă iubitul Dalianei Răducan nu a apărut în platou.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat, însă cu siguranță iubitul Dalianei Răducan are un motiv bine întemeiat pentru a lipsi de la emisiunea pe care o moderează cu atâta drag de mai bine de 13 ani. Dani Oțil a dat de înțeles că prietenul lui de-o viață ar fi plecat, însă nu se știe unde!

”Nimeni nu știe unde a plecat Răzvan, el a zis doar „Eu plec!”. Mai știi când aveai 16 sau 17 ani si spuneai doar „Mamă, eu plec? Nu, pe bune, știe cineva unde e Răzvan? Dacă vine luni bătut, ce ne facem? Oricum e într-un loc unde…Dar Răzvan oare unde-și pune vestele alea? Eu când lipsesc ați văzut, eu zic: „băi, eu merg la cursă.”, a fost comentariul pe care Dani Oțil l-a făcut la adresa colegului său Răzvan Simion.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: