Redactia.ro
Home » Sport » Astra Giurgiu a fost depunctată! A pierdut primul loc în Liga 1

Astra Giurgiu a fost depunctată! A pierdut primul loc în Liga 1

Astra Giurgiu a fost depunctată

Astra Giurgiu a fost depunctată de către FRF. Comisiei de Apel a sancționat-o cu trei puncte pentru neachitarea restanțelor către asigurările sociale sau autoritățile fiscale.

Giurgiuvenii au pierdut primul loc în Liga 1, după ce au fost depunctaţi de FRF. Şefii echipei nu vor să lase lucrurile aşa şi ameninţă că vor merge la TAS. Aceştia spun că au datorii, dar că statul a fost de acord cu eșalonarea plăților.

„Considerăm că, atâta timp cât există un termen de plată al obligațiilor către buget (privind reeșalonarea acestora), în februarie 2020, datoria respectivă nu trebuia să provoace efecte privind depunctarea. Respectăm decizia comisiilor FRF, dar clubul Astra va apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, a fost comunicatul celor de la Astra.

Antrenorul echipei nu îşi face probleme

Chiar dacă au pierdut 3 puncte, antrenorul şi jucătorii nu îşi fac probleme.

„Vom continua să luăm puncte cât mai multe de acum încolo. Din fericire pentru noi, domnul Niculae a plătit săptămâna aceasta nişte restanţe şi băieţii au plecat în vacanţă mulţumiţi şi liniştiţi. A mai rămas un salariu şi primele pentru ultimele două victorii. Au fost eforturi financiare, băieţii şi-au încasat bonusurile după victorii, un salariu înainte de meciul cu CFR, un salariu săptămâna aceasta” a declarat Bogdan Andone, la Digi Sport.

După depunctare, Astra a rămas cu 40 de puncte. TAS va da verdictul în cazul apelului până pe 14 februarie 2020, iar decizia este irevocabilă.

Citeşte şi: CFR, spectacol cu Voluntari! Clujenii s-au îmbogăţit în 2019

Loading...