Redactia.ro
Home » Sport » Astra – Hermannstadt 0-0! Dan Alexa în pericol!

Astra – Hermannstadt 0-0! Dan Alexa în pericol!

Astra – Hermannstadt 0-0

Astra – Hermannstadt 0-0. A fost primul meci pentru Eugen Neagoe. Acesta a revenit în Liga 1 după aproape trei luni de când a suferit un stop cardio respirator la derby-ul Dinamo – Universitatea Craiova.

În minutul 10, Hermannstadt a cerut penalty. Pires a pătruns în careu, a încercat să paseze dar mingea l-a lovit în mână pe Graovac. Până la finalul ambele echipe au avut câteva ocazii dar scorul a rămas 0-0. În repriza a doua nu s-a schimbat mare lucru, iar Astra – Hermannstadt s-a terminat 0-0. Acesta a fost ultimul meci al etapei a 12-a din Liga 1.

“Păcat că nu am reușit să marcăm. Parcă nu ne-am dorit victoria. Sperăm să fim mai bine în urtmătorul meci. După ultimele două meciuri nu prea arătăm ca o echipă care vrea în play-off”. Denis Alibec

Ioan Niculae, furios după meci!

Ioan Niculae a ieșit furios de la meciul în care echipa sa nu a reușit să câștige decât un punct. De ceva vreme sunt zvonuri că ar dori să-l schimbe pe Dan Alexa, iar acum se pare că paharul s-a umplut.

„Întreabă-l pe Alexa de meci, că el nu ştie să facă echipa, nu eu. Poate renunţă el”, a tunat Niculae, enervat, după ce a fost luat la întrebări de ziariști.

„Nu știu ce discuții au fost, puțin m-a interesat, cu siguranță au fost ceva discuții, dar mai bine vorbiți cu domnul Niculae. E normal ca lumea să fie supărată. Am mai spus-o, e patronul echipei, dacă dânsul dorește să ne despărțim, fără nicio problem. Din punctul meu de vedere, evoluția a fost o rușine. După asemenea rezultat și evoluție este normal să fie supărat. Am o relație bună, dar dacă dânsul decide să mă schimbe asta este”, a declarat Dan Alexa, după meci la Digi Sport.

Astra se află pe locul 7, cu 16 puncte, în timp ce Hermannstadt ocupă poziția a 12-a, cu 11 puncte.

“Ar fi un minus schimbarea lui Dan Alexa în acest moment”, a spus Denis Alibec.

Citește și: Voluntari – Chindia 0-1! Moldovan: „Am îngenuncheat bivolul, ne-am înfruptat din el”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini