Redactia.ro
Home » Sport » Voluntari – Chindia 0-1! Moldovan: „Am îngenuncheat bivolul, ne-am înfruptat din el”

Voluntari – Chindia 0-1! Moldovan: „Am îngenuncheat bivolul, ne-am înfruptat din el”

Voluntari - Chindia 0-1

Voluntari – Chindia 0-1, în etapa a 12-a din Liga 1. După meci, Viorel Moldovan a oferit declarația zilei.

Chindia Târgoviște a dat lovitura în minutul 32. Rodriguez a marcat în propria poartă. Chindia a reușit trei victorii la rând și nu a mai primit gol în ultimele 4 meciuri. Ilfovenii în schimb au ajuns la 7 eșecuri la rând. În acest moment echipa lui Viorel Moldovan a acumulat 15 puncte, și este la egalitate cu FCSB în clasamentul Ligii 1. După meci, antrenorul de la Chindia Târgoviște a oferit declarația etapei.

„Era important pentru noi să luăm cele 3 puncte. Ştiam că vom avea în faţă o echipă rănită, le-am şi spus la şedinţa tehnică: Voluntari e ca un bivol rănit, aveau nevoie disperată de puncte. Le-am spus băieţilor, trebuie să profităm de aceste probleme, să îngenunchem acest bivol şi să ne înfruptăm din el. Am reuşit acest lucru. De 4 meciuri nu primim gol şi asta e satisfacţia mea cea mare. Oricum, jos pălăria, sunt mândru de aceşti băieţi pe care îi antrenez” a spus tehnicianul.

Chindia vrea victorie cu FCSB

În etapa următoare Chindia Târgoviște o va întâlni pe FCSB. Viorel Moldovan este încrezător în șansele echipei sale.

„Eu când fac anumite afirmaţii, nu le fac fără acoperire, ştiu ce antrenez. Am mare încredere că putem acumula mult mai multe puncte. După aceea, dacă putem ajunge în play-off, vom vedea. Întâlnim FCSB, echipă cu mulţi jucători de mare valoare, trebuie să ne prăgătim, să ne recuperăm. Fotbalul se joacă pe teren şi trebuie să fii mai bun decât adversarul, chiar dacă ai în faţa ta echipe cu nume, nu e nimic câştigat dinainte. V-am spus de la început că multe echipe îşi vor rupe dinţii încercând să ne bată”, a declarat Moldovan, după meci.

Citește și:Ianis Hagi nu se mai ascunde! Ce își dorește jucătorul lui Genk

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: