Redactia.ro
Home » Horoscop » Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ce spune astrograma lui Vladimir Putin

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ce spune astrograma lui Vladimir Putin

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ce spune astrograma lui Vladimir Putin

AAstrologul Cristina Demetrescu a explicat ce spune astrograma lui Vladimir Putin. Specialistul a spus ce arată astrogramă despre caracterul și acțiunile lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei se consultă cu astrologii atunci când ia o decizie importantă. Rusia are o tradiții în a învălui în astfel de repede deciziile importante.

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ce spune astrograma lui Vladimir Putin

Astrologul Cristian Demetrescu a declarat că Vladimir Putin se consultă mereu cu astrologii atunci când trebuie să ia o decizie. Specialistul a explicat ce spune astrogama președintelui Rusiei despre caracterul și acțiunile sale. Vladimir Putin este născut în zodia Balanță, având ascendent în Scorpion. Specialistul spune că Putin este o persoană puternică pentru că aproape de Soarele său sunt două planete îndepărtate din sistemul solar Saturn și Neptun.

„În primul rând este născut în zodia Balanței şi are ascendent în zodia Scorpion. Este o bucățică de zodiac între 15 grade Balanță şi 15 grade din tot zodiacul care se numește Triunghiul Bermudelor al Zodiacului.Se numește Via Combusta sau Calea Arsă. Acolo se poate întâmpla, dispare orice, nu se mai găsește mintea, personalitatea, înțelegerea.

Nu ştim ce se întâmplă în zona aceea unde are poziționat preşedintele Rusiei ascendentul. Zodia Balanței este zodia extremelor. Oamenii ştiu despre balanță că este zodia echilibrului, dar în fiecare zodie pot apărea nişte probleme exact invers la cum se aşteaptă oamenii. Este un tip puternic pentru că aproape de Soarele lui stau două planete îndepărtate din sistemul nostru solar Saturn şi Neptun„, a spus astrologul
Cristina Demetrescu.

De asemenea, acesta a spus că planetele lui Vladimir Putin sunt în cădere, iar lucrurile nu vor ieși așa cum și-a dorit. Vladimir Putin este atacat în toate părțile. „Saturn înseamnă concretul, Neptun înseamnă iluzoriul nu ști ce este adevăr ce este minciună. Pe karma lui există două planete distructive Pluton şi Lilith care împreună au semnul distrugerii.Saturn înseamnă concretul, Neptun înseamnă iluzoriul nu ști ce este adevăr ce este minciună. Pe karma lui există două planete distructive Pluton şi Lilith care împreună au semnul distrugerii.

Profilul psihologic şi astrologic deopotrivă a lui Vladimir Putin necesită în momentul de faţă discuții foarte serioase cu criminologi, pentru că noi deja discutăm de un criminal. Nu putem negocia cu un criminal în condiţii de discurs liber. (…)Profilul psihologic şi astrologic deopotrivă a lui Vladimir Putin necesită în momentul de faţă discuții foarte serioase cu criminologi, pentru că noi deja discutăm de un criminal. Nu putem negocia cu un criminal în condiţii de discurs liber. (…)”, a mai explicat specialistul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: