Redactia.ro
Home » Știri » Astrologul prințesei Diana prevede că fiica lui Harry și-a lui Meghan va avea un rol important. Ce o așteaptă pe micuță

Astrologul prințesei Diana prevede că fiica lui Harry și-a lui Meghan va avea un rol important. Ce o așteaptă pe micuță

GALERIE FOTO (3) printesa lililbet printesa diana

Viața prințesei Diana a reprezentat și continuă să reprezinte pentru britanici un subiect de interes. Prin extensie, și nepoții ei se bucură de același interes. Mai cu seamă cei din partea Prințului Harry, care a părăsit Casa Regală tocmai pentru a le oferi șansa copiilor săi la o altfel de viață. Culmea, astrologul regretatei Diana prevede un viitor măreț pentru mezina ducilor de Sussex. Citește pe redactia.ro ce îi rezervă viitorul micuței Lilibet, dar și ce noutăți sunt în materie de horoscop zilnic.

Lilibet Diana ar putea schimba cursul Casei Regale a Marii Britanii

Iată că a sosit rândul astrologului prințesei Diana să facă o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Debbie Frank a făcut o serie de previziuni interesante pe marginea rolului pe care Lilibet, mezina prințului Harry îl va juca în interiorul Casei Regale a Marii Britanii. Predicițiile fostului astrolog al prințesei Diana se bazează, în principal, pe semnul zodiacl al micuței Lilibet, precum și pe data în care aceasta a văzut lumina zilei – 4 iunie 2021.

Pe Debbie și prințesa Diana le-a legat o strânsă prietenie. S-au cunoscut în anul 1989, iar legătura dintre ele s-a format cu rapiditate. Astfel, cele două au păstrat legătura și și-au împărtășit secrete până în anul 1997, atunci când prințesa Diana a murit în urma unui cumplit accident de mașină care a avut loc într-un tunel din Paris.

lilibet
Lilibet, în partea stângă a fotografiei, seamănă izbitor cu prințul Harry, atunci când acesta era doar un bebeluș. Prințul Harry poate fi observat în partea dreaptă a imaginii

Conform astrologului Debbie Frank, fiica cea mică a prințului Harry și a lui Meghan Markle va aduce o gură de aer proaspăt în interiorul Casei Regale a Marii Britanii prin prisma semnului zodiacal sub influența căruia s-a născut. Fiind Gemeni, Lilibet Diana va avea un o atitudine îndrăzneață, jovială, aptitudini foarte bune de a comunica, caracteristici mai mult decât necesare într-o familie în care conservatorii Tauri par să domine. Vă reamintim că Archie, fratelele ei, prințesa Charlotte, prințul Louis sunt născuți sub zodia acestui nativ cunoscut pentru conservatorism și, deopotrivă, încăpățânare.

Potrivit astrologului Debbie Frank, Lilibet are Luna în Berbec, iar acest aspect astral semnifică faptul că va ști întotdeauna ce-și dorește și va lupta până în pânzele albe pentru a obține ce-și dorește de la viață. Lilibet pare să fie înzestrată și cu o puternică laturp sensibilă și creativă, conform aceluiași astrolog.

Debbie Frank
Debbie Frank a fost astrologul prințesei Diana până în ultima zi de viață a acesteia

Numele micuței Lilibet poartă o semnificație aparte

Mai mult decât atât, și numele pe care îl poartă mezina ducilor de Sussex este unul plin de semnificații. Prenumele acesteia este legat de de numele ebraic Elizabeth şi de numele englezesc Libby şi Lilibeth, iar în traducere liberă ar putea să fie echivalat cu „promisiunea lui Dumnezeu‟.

Debbie este de părere că Lilibet își va pune amprenta asupra lumii și este posibil ca ea să schimbe reguli importante în cadrul familiei regale. Rămâne de văzut, însă, dacă Lilibet va fi primită cu brațele deschise de către verișorii ei ținând cont că prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din cadrul Casei Regale a Marii Britanii într-un mod controversat, iar familia pare să nu fi îngropat securea războiului.

Dovadă că relațiile sunt încă tensionate a putut fi văzută și în timpul ceremoniei de încoronare a regelui Charles al III-lea. Prințul Harry, sosit special din Statele Unite ale Americii pentru a asista la încoronarea tatălui său, nu a avut dreptul de sta în loja regală alături de fratele său, William și a fost tratat precum oricare alt simplu participant.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: