Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 1 octombrie 2024. Balanțele petrec mai mult timp cu familia

AstroRedacția: Horoscop 1 octombrie 2024. Balanțele petrec mai mult timp cu familia

AstroRedacția Horoscop 1 octombrie 2024. Balanțele petrec mai mult timp cu familia

Horoscop 1 octombrie 2024. Care sunt zodiile norocoase în ziua de marți? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Te concentrezi tot mai greu, fiindcă încă te resimți după o perioadă grea. Nu prea ai chef de muncă astăzi, așa că nu reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Cu toate acestea, nu trebuie să te învinovățești, e ceva normal.

Zodia Taur

Pornești un proiect pe care l-ai tot amânat. De data aceasta, ești decis/ă să duci totul la bun sfârșit, așa cum ți-ai propus de multă vreme. Simți că a venit momentul perfect pentru ceea ce îți dorești să faci.

Zodia Gemeni

Este o perioadă în care te macină gândurile și îndoielile, în legătură cu anumite aspecte ale vieții tale personale. Poate ar fi bine să ceri sfatul cuiva mai experimentat, care îți poate împărtăși detalii utile.

Zodia Rac

Aștepți să primești niște vești importante, care ți-ar putea influența cariera și viața personală în următoarea perioadă, dar ele întârzie să apară. Spre seară primești totuși ceea ce ți-ai dorit.

Zodia Leu

Primești o veste uriașă care te bucură incredibil de mult. Poate fi vorba și despre o căsătorie sau venirea pe lume a unui copil, ori o mare realizare legată de viața ta profesională.

Zodia Fecioară

Primești o propunere din partea cuiva drag și apropiat, care te emoționează. Simți că este decizia potrivită pentru tine și pentru familia ta, așa că accepți cu mare bucurie această oportunitate.

Zodia Balanță

Acești nativi se retrag puțin din viața agitată și se distanțează pentru o zi de problemele profesionale. Aleg în schimb să petreacă mai mult timp alături de oamenii la care țin, cu familia și prietenii apropiați.

Zodia Scorpion

Suferi după o persoană dragă, care a dispărut din viața ta. Cu toate că îți este greu, trebuie să îți concentrezi atenția pe momentele frumoase pe care le-ați trăit împreună în trecut și să le apreciezi.

Zodia Săgetător

Cineva care ți-a făcut rău în trecut vine acum în fața ta ca să îți ceară ajutorul. Chiar dacă te-a durut trădarea suferită, acum arăți că ești persoana mai înțeleaptă și îi oferi sprijinul tău.

Zodia Capricorn

Ești uimit/ă de tupeul pe care îl are o persoană pe care ai mai avertizat-o în trecut. De data aceasta însă, a întrecut orice fel de limită. A venit momentul să iei măsuri dure.

Zodia Vărsător

Te apuci de curățenie și ordine, fiindcă simți că altfel nu îți poți muta atenția pe treburile care sunt încă neterminate. Poți să ai și niște treburi birocratice de rezolvat în această zi.

Zodia Pești

Porți niște discuții în contradictoriu cu o persoană care are talentul să te scoată mereu din sărite. Nu reușiți să ajungeți la un consens, dar nu merită să te mai enervezi degeaba.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: